Balıkesir’de Heyelan Nedeniyle Yolcu Treni Raydan Çıktı: Şans Eseri Kimse Yaralanmadı
Bandırma-İzmir seferi yapan 6 Eylül Ekspresi'nin lokomotifi ile bir vagonu, Balıkesir’in Savaştepe ilçesinden geçişi sırasında toprak kayması nedeniyle raydan çıktı. Kazada şans eseri kimse yaralanmazken, trenin yolcuları kaza yerine gelen otobüslerle başka bölgeye nakledildi.
Balıkesir’de yolcu treninin karıştığı kazada faciadan dönüldü.

Bandırma-İzmir seferini yapan 6 Eylül Ekspresi'nin lokomotifi ile bir vagonu, Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Kocabıyıklar Mahallesi yakınlarında meydana gelen toprak kayması nedeniyle raydan çıktı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Trenin yaklaşık 145 yolcusu, bölgeye sevk edilen otobüslerle nakledildi.
Kaza sonrasında heyelan dolayısıyla demiryoluna dökülen kayalar kaldırılırken, lokomotif ve vagonların en yakın istasyona çekilmesi için çalışma başlatıldı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın