Görüş Bildir
Haberler
'Andımız'ı Okumak İsteyen Öğrencileri Azarlayan Müdüre İnceleme

etiket 'Andımız'ı Okumak İsteyen Öğrencileri Azarlayan Müdüre İnceleme

ATKN
27.09.2016 - 14:31 Son Güncelleme: 27.09.2016 - 14:50

İzmir Karşıyaka’daki Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda bir grup öğrencinin 'Andımız'ı okumak istemesi üzerine 'Dingonun ahırı mı burası?' diyen okul müdürü hakkında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ön inceleme başlatıldı. Diğer yandan müdür Karamustafaoğlu’nun makam odasının girişine bugün 'Andımız'ın yazılı metni yapıştırıldı, üzerine de 'Burası Karşıyaka' yazıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Andımız' okumak isteyen bir grup öğrenciye 'Dingonun ahırı mı burası?' diyen Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu hakkında ön inceleme başlattı.

'Burası Karşıyaka'

'Burası Karşıyaka'

Diğer yandan bugün okulda müdür Karamustafaoğlu’nun makam odasının girişinde isminin yazılı olduğu tabelanın altına 'Andımız'ın metni yapıştırıldı, üzerine de kırmızı kalemle 'Burası Karşıyaka' yazıldı.

Ne olmuştu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu’nda, ilk bir haftada verilen eğitimden memnun olmayan bazı velilerin isteği üzerine, bazı öğrenciler bayrak töreninden sonra ’Andımız’ı okumak istedi. 

Ancak öğrencilerin bu girişimine tepki gösteren Okul Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu, 'Kendinize gelin. Talimat almadan ne yapıyorsunuz. Talimat mı aldın? Dingonun ahırı mı burası? Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz' dedi.

Müdür Karamustafaoğlu’nun bu sözleri sosyal medyada tepki çekmişti.

Bahçeli'den sert tepki: 'Söz konusu müdür kendisini ahırda hissedebilir'

Bahçeli'den sert tepki: 'Söz konusu müdür kendisini ahırda hissedebilir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de müdüre sert tepki göstererek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

'İzmir Karşıyaka’da işgüzar ve densiz bir okul müdürü çıkmış Andımızı okuyan çocuklara, dingonun ahırı mı burası diyor? Soruya bakar mısınız? Söz konusu müdür kendisini ahırda hissedebilir, bence mahsur yoktur. Ancak çocuklarımız okuldadır, Andımızı Türkçe okumak istemektedir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
197
26
22
11
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
polnivmın

incelemeye önce saçlardan başlasınlar..

Roronoa Zoro

Andımız sırf içinde "Ne mutlu Türk'üm diyene!" cümlesi geçtiği için kaldırıldı. Türk olarak ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz ülkemizde. Kentlerde ya... Devamını Gör

monapizza

andımızın hangi cümlesi daha çok zoruna gitmiştir diye merak ediyorum..Türk'üm , doğruyum, çalışkanım mı? ne mutlu Türk'üm diyene mi? yoksa varlığım Türk var... Devamını Gör