Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
TV
Tecavüze Uğradıklarını Cesurca Açıklayarak Mağdurlara Destek ve İlham Veren 15 Ünlü

etiket Tecavüze Uğradıklarını Cesurca Açıklayarak Mağdurlara Destek ve İlham Veren 15 Ünlü

Borgen
12.10.2016 - 01:47

Tecavüze uğramış birçok ünlü isim mevcut. Başlarından böyle vahim bir olay geçtiğininden çoğumuzun haberdar olmadığı 15 ünlüyü sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lady Gaga

1. Lady Gaga

30 yaşındaki ABD'li şarkıcı Lady Gaga, 19'undayken bir müzik yapımcısı tarafından tecavüze uğramış. Gaga, 2013 yılında çıkarttığı Artpop albümündeki Swine şarkısında da bu olayı anlatıyor.

2. Shia LaBeouf

2. Shia LaBeouf

Shia LaBeouf IAMSORRY adlı performanso sırasında tecavüze uğradığını söylüyor: ”Olay olduğunda kapının dışında duran erkek arkadaşıyla gelmiş bir kadın bacaklarımı 10 dakika boyunca kamçıladı ve ardından kıyafetlerimi çıkardı ve bana tecavüz etti.”

3. Teri Hatcher

3. Teri Hatcher

51 yaşındaki aktrist Teri Hatcher, henüz beş yaşındayken amcası tarafından tecavüze uğramış. 8-9 yaşlarına kadar bunu yaşayan Hatcher daha sonra olayı anlatmış ve amcası 14 yıl hapis yatmış.

4. Tim Roth

4. Tim Roth

55 yaşındaki İngiliz aktör Tim Roth, çocukluk yıllarında ismini vermediği bir aile bireyi tarafından cinsel istismara uğrayan isimlerden biri. Sadece Roth'a tecavüz edenin annesi ya da babası olmadığını biliyoruz.

5. Ashley Judd

5. Ashley Judd

ABD'li oyuncu Ashley Judd, otobiyografi kitabında çocukken tecavüze uğradığını anlatıyor. Kendini 16 yaşındayken sistematik bir tecavüz silsilesinin içinde bulan Judd, tecavüze uğradığı sırada başka bir adamın da bu olayı izlediğini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rita Haywort

6. Rita Haywort

Hollywood'un efsanevi aktristlerinden Rita Haywort, ergenlik dönemi öncesi babası tarafından birçok kez tecavüz edilmiş ancak bunun doğal olmadığını çok geç fark edebilmiş.

7. Gabrielle Union

7. Gabrielle Union

Gabrielle Union ise 19 yaşında bir ayakkabı mağazasında çalışırken aynı mağazanın başka bir şubesinde çalışan bir işçi tarafından tecavüze uğramış. Union kendisi ve bu durumu yaşayan diğer insanlar için kurban kelimesinin kullanılmasının doğru olmadığını düşünüyor.

8. Oprah Winfrey

8. Oprah Winfrey

62 yaşındaki televizyon yıldızı Oprah Winfrey'e, dokuz yaşındayken bir akrabası tecavüz etmiş.

9. Chris Brown

9. Chris Brown

27 yaşında arıza rapçi Chris Brown da çocuk yaşta tecavüze uğrayan ünlü isimlerden biri. 8 yaşındayken 14-15 yaşlarında bir kız tarafından istismar edilen Brown'un hikayesi diğerlerine göre biraz daha şaibeli.

10. Tyler Perry

10. Tyler Perry

Tyler Perry'nin küçük yaşta başına gelmeyen kalmamış. Arkadaşının annesi, hastanedeki bir erkek hemşire ve kiliside bir papaz tarafından cinsel istismara uğramış Perry.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tori Amos

11. Tori Amos

Tori Amos 21 yaşındayken tecavüze uğramış. Me and Gun şarkısını da bu olay üzerine yazmış.

12. Queen Latifah

12. Queen Latifah

Küçükken bir bebek bakıcısı tarafından tecavüze uğradığını 20'lerinden sonra açıklayan Queen Latifah, bu olayı aşmak adına uzun süre terapi görmüş.

13. Kesha

13. Kesha

İki sene önce prodüktörü tarafından senelerdir tecavüze uğradığını açıklayan Kesha, daha sonra suçlu duruma düşen taraf olmuştu.

14. Scott Weiland

14. Scott Weiland

Geçen sene hayata veda eden ABD'li rockçı Scott Weiland, 12 yaşındayken üst sınıflardan bir öğrenci tarafından tecavüze uğramış.

15. Madonna

15. Madonna

Popun kraliçesi Madonna da 19 yaşındayken New York'ta bir inşaatın çatısında tecavüze uğramış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1821
1189
885
160
88
86
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seçil Yılmaz

kalpli gülen ve alkışlayan emojilerle oy verenler.. diyecek söz bulamıyorum

kara cambaz

gülenlere bende birşey diyemiyorum ama kalplı ifade bırakanlar belki cesaretlerine hayran kaldıkları için öyle bir emoji bırakmış olabilirler. sonuçta bu... Devamını Gör

Ness

bu haberler artık psikolojimi çok sarsıyor bir baba evladına bunu nasıl yapabilir bu şerefsizler helak olmalı artık.

Mehmet Cepik

Adem ile havva'dan (Adam und Eva) türedigine inaniyorsan, normal karsilaman, Darwin'in teorisini dogru buluyorsan lanetlemen lazim...Hangisi?

aslı tek

bir baba evladına nasıl yapar ya aklım almıyor

SeaKick

Her çocuğu olan ana-baba olamıyo maalesef