Görüş Bildir
Haberler
Serena, Yedinci Kez Kadın Tenisinin Zirvesinde

Serena, Yedinci Kez Kadın Tenisinin Zirvesinde

Fatih
17.07.2015 - 00:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

1993 yılından bu yana her yıl düzenlenen ESPY Ödülleri'nde yılın en başarılı kadın tenisçisi seçilen Serena Williams bu ödüle 7. kez lâyık görüldü.

Bu alanda Maria Sharapova, Simona Halep ve Petra Kvitova'yla çekişen Birleşik Amerikalı raket 2003, 2004, 2009, 2010, 2011 ve 2013'te olduğu gibi birinci seçildi. Bu birincilikle birlikte Williams'ın ESPY'de ödül sayısı da 9'a çıktı.

Kariyerinde 'Serena Slam'i ikinci kez gerçekleştiren tecrübeli raket, 'Yılın En İyi Kadın Atleti' ödülünde de favorilerden biriydi ancak UFC (Serbest Dövüş) yıldızı Ronda Rousey'in gerisinde kalmıştı.

ESPY ödüllerini geçmişte; Maria Sharapova (5), Venus Williams (4), Steffi Graf (3), Monica Seles (2) ve Lindsay Davenport (2) kez kazanmıştı.

İSVEÇ'TE DEVAM EDEMEDİ

Öte yandan Wimbledon'da kariyerinin 23. grand slam zaferini elde ettikten sonra ayağının tozuyla İsveç'in yolunu tutan Serena Williams, Bastad'da düzenlenen İsveç Açık'ta dirseğinden geçirdiği sakatlıktan ötürü turnuvadan çekildiğini açıkladı.

Turnuvada ilk maçını Çarşamba günü oynayıp Ysaline Bonaventure engelini 6-2 6-1'le geçen Williams, 1 gün sonra İsveç Açık'a devam edemeyeceğini ilan etti. Serena'nın, Amerika Açık öncesi sert kort turnuvalarında boy göstermesi ve ilk olarak 3 Ağustos'ta başlayacak Stanford turnuvasında raket sallaması bekleniyor.

Tenis Dünyası

Kaynak: http://www.tenisdunyasi.net/haber/ser...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın