Biliğiniz üzere ülkemiz deprem ülkesi ve sık sık sarsıntılar yaşıyor. Her depremin ardından gözümüz, kulağımız konunun uzmanlarına çevriliyor. Onlardan biri de Prof. Dr. Şener Üşümezsoy. Üşümezsoy hem nevi şahsına münhasır anlatımıyla hem de nokta atışı tespitleriyle öne çıkıyor. Her depremin ardından yaptığı sakinleştirici yorumlar ise deprem korkusuyla yaşayan pek çok kişinin içinin rahatlamasını sağlıyor.
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Sındırgı depreminin ardından, depremi canlı yayında değerlendirdi. Kendisine yöneltilen soru üzerine sinirlerine hakim olmayan Şener Üşümezsoy ' Ya tamam be!' diyerek konuğa sesini yükseltti.
Buradan izleyebilirsiniz;
"Ya tamam be! Deprem videolarımı izlememişsin, programa konuk olmuşsun."

Üşümezsoy, kendisine gelen 'Deprem bekleniyor mu?' sorusu üzerine, konuyu daha önce anlattığı belirterek ve 'O kadar deprem videom var. Birini dahi izlememişsin, burada programa konuk olmuşsun.' sözleriyle Gazeteci Serkan Fıçıcı'ya tepki gösterdi. Fıçıcı'nın soruya devam etmesi üzerine 'Yeter be!' diyerek sesini yükselten Üşümezsoy'un o anları gündem oldu.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın
hiç bu kadar haklı profesör görmemiştim
hoca haklı
Hoca haklı . Her programda aynı şeyi soruyolar adama. Adam bir milyon kere aybı şeyleri anlatıyo hala aynı soruyu soruyolar bu da bi insan sinirleniyor haklı... Devamını Gör