Görüş Bildir
Haberler
Terör Örgütlerinin İçine Aldığı, Yüzü Poşulu Bir Çocuk!

Terör Örgütlerinin İçine Aldığı, Yüzü Poşulu Bir Çocuk!

adem kara
14.03.2014 - 15:54 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 18:56

Terör Örgütlerinin İçine Aldığı, Yüzü Poşulu Bir Çocuk!

Başbakan, biber gazı kapsülüyle yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın 'terör örgütleri içinde bir çocuk' olduğunu öne sürdü, 'Yüzü poşulu birinin kaç yaşında olduğunu nereden anlayacak' sözleriyle polisi savundu

T24

Başbakan Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı sürecinde ekmek almaya giderken polisin attığı biber gazı fişeğinin kapsülüyle yaralandıktan sonra 15 yaşında hayatını kaybeden Berkin Elvan için 'terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde yüzü poşulu bir çocuk' ifadesini kullandı. 'Cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk. Ne ekmek alması, ne alakası var. Polis orada yüzü poşulu, elinde sapanla demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden anlayacak' diyen Erdoğan, Berkin Elvan'ın annesini de 'mezarına niye demir bilyeler koydunuz' sözleriyle hedef aldı. Erdoğan'ın Gaziantep mitinginde öne sürdüğü bu iddialar üzerine, konuşmayı dinleyenlerin önemli bir bölümü Berkin Elvan'ın annesini yuhaladı.

Yerel seçim kapmapyası kapsamında Gaziantep’te konuşan Erdoğan, 269 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 16 kiloya düşerek 15 yaşında hayatını kaybeden Berkin Elvan için şunları söyledi

- Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?

  • Kendilerinden olmayan polisi, askeri, bürokratı dinleyecek kadar hainler. Onun için ben polis kardeşlerime sesleniyorum. Silahlı kuvvetlerdeki kardeşlerime sesleniyorum. Kesinlikle bunlara bulaşmayanları tenzih ederek sesleniyorum. Aman dikkat diyorum. Aman dikkat diyorum. Hatta şu anda ittifak yaptıkları malum partiler, onları da dinliyorlar, dinlediler. Bunlar iki yüzlüdür. Güvenilmezdir.
  • t24.com.tr
Kaynak: http://t24.com.tr/haber/basbakan-erdo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Erdoğan Berkin Elvan'ı terörist ilan etti

'Oy Pusulasına Esma Yazın' Diyenlerin Oyununa Gelmeyin

Erdoğan: MHP şehit cenazelerini istismar ediyor, CHP’nin zaten ne yaptığı belli. Hakkari’de bir başka Edirne’de bir başka, akşam başka sabah başka

Başbakan Tayyip Erdoğan , partisinin düzenlediği mitingte Batman'da vatandaşlara seslendi. Sosyal medyada 'oy pusulamızın üzerine 'Esma' yazacağız' .ağrıları yapıldığına dikkat çeken Erdoğan, 'Bakın seçimde bunlar sizi yanıltabilir. Oy pusulası üzerinde Ak Parti’nin sütununa oy vururken oraya Esma yazın da diyebilirler. Sakın bu oyuna gelmeyin, en ufak bir yazı da olmayacak' dedi.

Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle

Az önce Mehmet Şimşek kardeşimi dinlediniz. O da Kürt. Bak buradan çıktı, maşallah 9 kardeş. Ben en az üç dedim, ama Mehmet’in babası maşallah 9 tane. Anası tabi bütün mesele. 9 kardeşi büyüttü yetişti, okudular. Şimdi Mehmet kardeşim hizmet veriyor. E şimdi değerli kardeşlerim el ele vereceğiz. Omuz omuza vereceğiz. Batman’ın yerel kaderini değiştireceğiz.

'Pensilvanya'dan kasetler geliyor'

MHP şehit cenazelerini istismar ediyor, CHP’nin zaten ne yaptığı belli. Hakkari’de bir başka Edirne’de bir başka, akşam başka sabah başka. Ama şimdi son zamanlarda bir gelişme var. Şimdi artık Pensilvanya’dan kasetler geliyor ve bu kasetlerle işi götürmeye çalışıyor. Senin hocan başını açmak için fetva veren hocadır. Defol deyin bunlara. Gereken dersi kapıya geldiği zaman vermeniz lazım.

'Oy pusulasında en ufak bir yazı olmayacak'

Bakın seçimde bunlar sizi yanıltabilir. Oy pusulası üzerinde Ak Parti’nin sütununa oy vururken oraya Esma yazın da diyebilirler. Sakın bu oyuna gelmeyin, en ufak bir yazı da olmayacak.

'Duygulandım, ben de ağladım'

Niye kızlarımızı başı açık, başı örtülü diye ayırdılar. Bundan dolayı ağlayan yavrular vardı. Tabi duygulandım ben de ağladım. Daha sonra doktor bey yanıma geldi. Dedi ki başkanım dedi bundan dolayı dedi, ruh noktasında psikiyatrik noktada bir sıkıntı var dedi. Tedaviye aldık dedi.

'Ey başörtüsü düşmanları...'

Siz sabrettiniz ne oldu? Sabreden zafere erdi. Ey başörtüsü düşmanları. Ne oldu ya, uzaya uydu gönderdiniz de başörtüsüne mi takıldınız? Hangi eseri ürettiniz bu ülkede? Parlamentoda başörtülü olmak yasaktı. Geçen günü ne oldu? bu Kılıçdaroğlu kalkmış bayrak noktasında AK Partiyi eleştiriyor.

'Dershaneye giden yavrumuz varsa çekin alın'

Ben rabia işaretini yaptım baktım o da rabia işaretini yapıyor. Dershanelere giden yavrumuz varsa çekin alın. Okullarında okuyan varsa çekin alın. Hafta sonlarında takviye kursları Milli Eğitim başlatacak ve ücretlerini biz ödeyeceğiz.

Bunların çocuklara gerçekten merhameti olsaydı, Mısır’daki Suriye’deki çocuklar için görürdük. Gerçekten acımaları olsaydı çözüm sürecinde görürdük. Ama göremedik. Varsın onlar öyle görsün. Ama biz inandığımız doğru yolda yürümeye devam edeceğiz.

Bakın bunlar sokaklarda çatışmaları körükleyerek, Tunceli’de bir polisimizin, İstanbul’da da Burak yavrumuzun şehadetine neden oldular. Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun diyorum. Biz yargı olarak emniyet olarak gereği neyse yapılacaktır. Şimdi çıkmışlar bir çok şeyler söylüyorlar. Biz bütün adımlarımızı güvenlik için atacağız. CHP, MHP, BDP bunların hepsi fitne başıdır.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/erdogan-oy-pu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0