Görüş Bildir
Haberler
İç ve Güneydoğu Kesimlerde Yoğun Sis Bekleniyor

İç ve Güneydoğu Kesimlerde Yoğun Sis Bekleniyor

adem kara
14.01.2014 - 08:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu kesimleri ile Güney Ege ve Batı Akdeniz'in aralıklarla yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Karadeniz kıyılarında kuzey ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Ülkemizin iç ve güneydoğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğnden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, gizli buzlanma ve don vb. ) dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güneydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri sisli ve puslu 13

BURSA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri sisli ve puslu 14

ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 14İ 

İSTANBUL Parçalı bulutlu 12 

  • EGE 

Parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege'nin yer yer yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu. Bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri yer yer sisli ve puslu 8

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla merkez ve güney çevreleri aralıklı sağanak yağışlı 15

UŞAK Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmurlu. Bu sabah ve gece saatlerinde çevreleri yer yer sisli ve puslu 11

  • AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Batı Akdeniz'in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve yer yer çok bulutlu 18 

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 17

BURDUR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

K.MARAS Parçalı ve yer yer çok bulutlu 12

  • İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 7

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 8

KONYA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 6

NİĞDE Parçalı bulutlu 8

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu 11

KARABÜK Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu 14

KASTAMONU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu 9

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 12

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı Artvin çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Doğuı Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 9

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 11

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 10

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

  • DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Ardahan, Erzurum'un kuzey kesimleri, Ağrı, Iğdır Bingöl, Muş, Bitlis, Van'ın güney kesimleri, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin batısında yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu 7

ERZURUM Parçalı çok bulutlu, kuzey kesimlerinin kısa süreli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. 2

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 8

VAN Parçalı ve çok bulutlu, güney kesimleri kısa süreli kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 3

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Diyarbakır, Batman, mardin ve Siirt çevreleri ile gece saatlerinde G.Antep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATMAN Parçalı çok bulutlu, zamanla yağmurlu, sabah ve gece saatlerinde sisli 8

DİYARBAKIR Parçalı çok bulutlu, zamanla yağmurlu, sabah ve gece saatlerinde sisli 8

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli gece saatlerinde kısa süreli yağmurlu 9

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli 12

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra güneydoğudan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, öğle saatlerinden sonra güneydoğudan 2 ila 4, Orta Karadeniz 'de gece saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde sisli, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve güneyi sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden itibaren güneydoğu, Güney Ege'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve batısı sağanak yağışlı, Rüzgar:Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, doğusu 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve kar yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0