Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
03.04.2014 - 08:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile öğle saatlerinden sonra İç Anadolu, Göller Yöresi, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Kütahya, Afyonkarahisar, Sinop, Kastamonu, Bolu, Bilecik ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Sabah gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde görülecek buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik ile Bursa'nın güney ve doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİLECİK Parçalı, yer yer çok bulutlu, , öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 18

ÇANAKKALE Parçalı, yer yer çok bulutlu 17

İSTANBUL Parçalı bulutlu 16

TEKİRDAĞ Parçalı, yer yer çok bulutlu 15

  • EGE

Parçalı zamanla iç kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar ve Denizli(Çardak) çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

DENİZLİ Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çardak çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 22

MUĞLA Parçalı ve az bulutlu 21

  • AKDENİZ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi ve Antalya'nın iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ANTALYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

BURDUR Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

MERSİN Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

  • İÇ ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

ESKİŞEHİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

KIRSEHİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16

KONYA Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 17

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 18

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 15

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 14

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GİRESUN Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 10

ORDU Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 11

SAMSUN Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 10

TRABZON Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 9

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Kars çevrelerinin kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı, yer yer çok bulutlu  16

ERZURUM Parçalı, yer yer çok bulutlu 6

TUNCELİ Parçalı, yer yer çok bulutlu 16

VAN Parçalı, yer yer çok bulutlu 8

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 21

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 19

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 19

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 23

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 doğusu 6, gece doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan ilk saatlerde kuzeydoğudan 3 ila 5, doğusu 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 ilk saatlerde 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan güneyi kuzeybatıdan akşam güneybatıdan 2 ila 4 ilk saatlerde kuzeyi 4 ila 6, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan gece güney ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de Batı ve güneybatıdan batısı ile gece tamamı kuzeybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 gece kuzeyi kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, orta ve doğusu 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.meteor.gov.tr/tahmin/gunlu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0