Görüş Bildir
Haberler
Sıcaklık Mevsim Normallerinin 6 ila 10 Derece Üzerinde

Sıcaklık Mevsim Normallerinin 6 ila 10 Derece Üzerinde

adem kara
20.01.2014 - 08:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; gece saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 

İç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Batı kesimlerde güney ve batı, doğu bölgelerde kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Ege Kıyıları'nda yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, gizli buzlanma ve don vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Çanakkale ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, batı kıyı ilçeleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı 16

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra hafif yağmur ve sağanak yağışlı 16

İSTANBUL Parçalı ve yer yer çok bulutlu 17

SAKARYAParçalı bulutlu 22

  • EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra İzmir çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Ege Kıyıları'nda güney yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 13

iZMİR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra hafif yağmur ve sağanak yağışlı 18

KÜTAHYA Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 13

UŞAK Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

  • AKDENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve yer yer çok bulutlu 19

ANTALYA Parçalı ve yer yer çok bulutlu 17

BURDUR Parçalı bulutlu 11

MERSİN Parçalı ve yer yer çok bulutlu 18

  • İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 13

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

KONYA Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 13

YOZGAT Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 11

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve yer yer çok bulutlu 16

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 11

ZONGULDAK Parçalı ve yer yer çok bulutlu 16

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BAYBURT Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 4

ORDU Parçalı bulutlu 17

SAMSUN Parçalı bulutlu 17

TRABZON Parçalı ve yer yer çok bulutlu 16

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZURUM Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. -2

MALATYA Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 11

MUŞ Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.--4

VAN Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.4

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 13

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 15

KİLİS Parçalı ve az bulutlu 15

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 16

DENİZLERDE HAVA

Gece saatlerinden sonra Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı hafif yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, doğusu güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'in batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, kuzeyi hafif yağmurlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6, gece saatlerinden sonra 5 ila 7, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, gece saatlerinden sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: iyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0