Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
02.01.2015 - 08:57
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde görülecek olan yağışların; Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Marmara, Kuzey ve İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 3

ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 2

EDİRNE Parçalı bulutlu 2

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 4

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu -1

AYDIN Parçalı bulutlu 10

DENİZLİ Parçalı bulutlu 9

İZMİR Parçalı bulutlu 8

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz'in yağmur ve sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13

ANTALYA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14

BURDUR Parçalı ve çok bulutlu 6

MERSİN Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun yağmur ve karla karışık yağmur, yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu 3

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu 0

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yüksekleri hafif kar yağışlı 4

NİĞDE Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, gece saatlerinde hafif kar yağışlı 6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kıyılarının yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 0

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu 3

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu 1

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu 4

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge genelinin, öğleden sonra Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı 2

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu, iç kesimleri karla karışık yağmurlu 6

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

TRABZON Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARDAHAN  Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 2

ERZURUM Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 2

MALATYA Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu 8

TUNCELİ Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 12

DİYARBAKIR Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 7

GAZİANTEP Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 9

ŞANLIURFA Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmurlu 13

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, doğusu akşam 2 ila 4, Batı Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan, akşam batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, akşam 4 ila 6, kuzeyi 3 ila 5, Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 2,5m, kuzeyinde 3,0m, Görüş: Orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7, öğle batı ve güneybatıdan 4 ila 6, Doğu Akdeniz'de; batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m batısında açıklarda 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, Rüzgar: Güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam