Görüş Bildir
Haberler
Ülkenin Büyük Bir Bölümü Yağışlı Havanın Etkisi Altında!

Ülkenin Büyük Bir Bölümü Yağışlı Havanın Etkisi Altında!

Ulaş
05.03.2016 - 08:49

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışların; Antalya'nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, Adıyaman, Erzincan, Tunceli ve Samsun çevreleri ile Ordu'nun batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli, Doğu Akdeniz'de yer yer kısa süreli fırtına (30-60 km/saat yer yer 70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Antalya'nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, Adıyaman, Erzincan, Tunceli ve Samsun çevreleri ile Ordu'nun batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli, Doğu Akdeniz'de yer yer kısa süreli fırtına (30-60 km/saat yer yer 70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 15

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu 16

İSTANBUL Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 12

KOCAELİ Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 14

EGE

Çok bulutlu, sabah bölge geneli ile öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

AYDIN Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 18

İZMİR Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 18

MANİSA Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 17

AKDENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz bölümünde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına (40-60 km/saat yer yer 70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

ADANA Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ANTALYA Çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 18

HATAY Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde, öğleden sonra il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 18

ISPARTA Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 10

ESKİŞEHİR Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 10

KAYSERİ Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu 12

KONYA Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 12

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

DÜZCE Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

SİNOP Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

ZONGULDAK Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Samsun çevreleri ile Ordu'nun batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AMASYA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

ARTVİN Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 18

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15

TRABZON Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 15

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kuzeydoğusunun yükseklerinin gece saatlerinde karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

ERZURUM Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 6

KARS Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 8

TUNCELİ Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle ve akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Adıyaman çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

DİYARBAKIR Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

GAZİANTEP Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 14

SİİRT Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

DENİZLERDE HAVA

Akdeniz'de fırtına, Güney Ege'nin güneyinde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam 4 ila 6 (30-50 km/s), batısı kuzeybatıdan, akşam güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) akşam saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/s) sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, sabah sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan, akşam güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve kuzeybatıdan, öğleden sonra güneybatıdan, gece güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) akşam güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), güneyi akşam saatlerine kuzeybatıdan kadar 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyinde 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-70km/sa), akşam kuzeybatıdan 4 ila 6, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) gece kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0m Görüş: Zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu:  Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

zaten ıslağım boğazın ortasında yaşlarım gizleniyor damlalarında durma, yağmur durma cilalanıyor ruhum istanbul sağnağında damlalar karışmış elmacı... Devamını Gör