Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, güneybatı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Antalya ile öğle saatlerine kadar Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda hafif buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Antalya ile öğle saatlerine kadar Muğla çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

EDIRNE Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

İSTANBUL Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

KIRKLARELI Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

EGE

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, güney kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHISAR Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

IZMIR Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 15

MANISA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

MUĞLA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların öğle saatlerine kadar il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 12

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, batı kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı çok bulutlu ve öğleden sonra hafif sağanak yağışlı 20

ANTALYA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; İl merkezi, batı kıyıları ile Manavgat, Serik ve İbradı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 15

HATAY Parçalı çok bulutlu ve öğleden sonra hafif sağanak yağışlı 18

MERSIN Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı 20

İÇ ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ile Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinin aralıklı yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

CANKIRI Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

ESKISEHIR Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

KONYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Karabük, Düzce ve Bolu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde Bolu'nun yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı , gece yüksekleri karla karışık yağmurlu 14

DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu 13

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 15

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 12

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 15

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 11

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Malatya ve Elazığ çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZINCAN Parçalı ve çok bulutlu 13

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 6

KARS Parçalı ve çok bulutlu 7

MALATYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, batısının aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 16

GAZIANTEP Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

SANLIURFA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

SIIRT Parçalı bulutlu 18

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz'in doğusu ile Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Batı Karadeniz'in batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (20-40 km/saat), öğle saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/saat), batısı 3 ila 5 (20-40km/saat), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeybatıdan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat) batısı sabah 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m batısı 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, geneli aralıklı sağanak yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar güneyinde kuvvetli olmak üzere geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60km/s), öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/saat), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/saat), kuzeyi akşam saatlerine kadar 5 ila 7 (40-60 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ  Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Batı Akdeniz kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Akdeniz'in doğusu hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4(10-30km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m batısı 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: batı ve güneybatıdan akşam kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: Orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0