Görüş Bildir
Haberler
İç ve Batı Bölgelerde Sıcaklık 3 ila 5 Derece Artacak

İç ve Batı Bölgelerde Sıcaklık 3 ila 5 Derece Artacak

FreiGeist
05.03.2015 - 08:17 Son Güncelleme: 05.03.2015 - 08:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile akşam saatlerinde Trakya'nın yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 

Yağışların genellikle yağmur, Ardahan, Artvin il merkezi ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, diğer bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, güneybatı kıyılarda akşam ve gece saatlerinde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE SİS UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu, zamanla bölge genelinin parçalı çok bulutlu, Trakya kesiminin akşam saatlerinde yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BURSA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17

EDİRNE Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yer yer hafif yağmurlu 12

İSTANBUL Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 13

KIRKLARELİ Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yer yer hafif yağmurlu 13

EGE

Az bulutlu, zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. Akşam ve gece saatlerinde güney kıyılarında rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 12

İZMİR Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18

MANİSA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18

MUĞLA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 15

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu 21

ANTALYA Az bulutlu 19

HATAY Parçalı bulutlu 19

MERSİN Az bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunda hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu 10

ÇANKIRI Parçalı bulutlu 9

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 11

KONYA Parçalı bulutlu 12

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu 11

DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu 15

KARABÜK  Parçalı bulutlu 13

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı doğusu çok bulutlu, Rize ile Artvin kıyı kesimlerinin yağmurlu, Artvin il merkezi ve yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 11

SAMSUN Parçalı bulutlu 12

TOKAT Parçalı bulutlu 8

TRABZON Çok bulutlu 10

DOĞU ANADOLU

Parçalı doğusunun çok bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı bulutlu 3

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu 0

KARS Parçalı ve çok bulutlu -3

MALATYA Parçalı bulutlu 8

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 11

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 13

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 14

SİİRT  Parçalı ve az bulutlu 11

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de fırtına; Orta Karadeniz ve Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu sabah saatlerinde yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğlen batısı ile akşam geneli güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), öğlen ve akşam doğusu 5 ila 7 (40-60 km/saat), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah güneybatıdan, akşam güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/saat), öğlen batısı 4 ila 6 (30-50 km/saat), akşam batısı 5 ila 7 (40-60 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Orta Karadeniz 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, sabah güneyi ile akşam geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), akşam saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/saat), Güney Ege 'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), akşam 4 ila 6 (30-50 km/saat), akşam batısı 5 ila 7 (40-60 km/saat), gece 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam 3,0 ila 4,0m, Görüş: Orta, fırtınada zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan, sabah batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s), sabah geneli ile öğle saatlerinden itibaren batısı 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde; Dalga: 1,0m ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan, akşam kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0