Görüş Bildir
Haberler
TV
Başbakan Erdoğan: "Youtube ve Facebook'u Kapatabiliriz"

Başbakan Erdoğan: "Youtube ve Facebook'u Kapatabiliriz"

Fatih UZUN
06.03.2014 - 23:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakanın Facebook ve Youtube'u kapatabiliriz konuşması

Başbakan'dan Canlı Yayında Açıklamalar

Başbakan ATV ve A Haber'in 'Başbakan ile Gündem Özel' canlı yayın programına konuk oldu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları

Meydanları nasıl görüyorsunuz? Yasa dışı dinlemeler, paralel yapı tartışmaları oy tabanınızı nasıl etkiliyor? Seçim öncesi bir provokasyon riski görüyor musunuz?

Elazığ'da bugün bambaşka bir coşku vardı. Bugün Elazığ'a Başbakan olarak 16'ıncı gidişimdi. Biliyorsunuz gakkoşların heyecanı farklıdır. Çok açık ve net onu gösterdiler. O coşku bir şeyi gösteriyordu, bu paralel yapı meselesi halkı birbirine çok farklı bir şekilde kenetlemiş. Malatya'ya geldik, Malatya tarih yazdı bugün. Emniyet'in söylediği rakamlar 100 bin dediler. Paralel yapıya girmeden meydan birinci ikinci dediğiniz zaman üç kafadarın üçüncüsünü demeden halk hemen tepkisini koyuyor. vatandaş enteresan sloganlar uydurmuş. İnsan bunları görünce o duygu o tepki çok çok farklı. Öbür taraftan bakınca muhalefet montaj diyor. Bunların montaj tekniği çok farklı. Onlar onunla oyalana dursunlar biz yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz. Milli irade sandıkta en güzel şekilde tecelli ederek en güzel cevabı verecek.

Doğrusu ben provakasyon beklemiyorum. Ama olmaz da diyemeyiz niye çünkü gittikçe hırçınlaşma var. Örneğin İstanbul'da Trabzonlular gecesi düşünün sizi kabullenmiyor toplum, siz çıkarken oradan birisi belki size laf da atmış olabilir. Ama kalkıp siz ona yumruk atarsanız bir siyasetçi olarak, bunun nasıl bir hazımsızlığı ortaya koyduğunu görmüş oluyoruz.

Habere Dikkat

Kaynak: http://www.haberedikkat.com/haber/Bas...

Başbakan Erdoğan Atv

Seçime kısa bir zaman kala Başbakan Erdoğan ATV - A Haber ortak canlı yayınında...

Yasa dışı dinlemelerle ilgili hangi adımlar atılıyor?

Yargı ve Emniyet'teki yer değiştirmeler sürecek mi?

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas , Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ve Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Rasim Ozan Kütahyalı soruyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündemin en kritik sorularını A Haber – ATV ortak canlı yayınında yanıtlıyor...

İşte Başbakan'ın konuşmalarından satır başları;

  • Bugün Elazığ ve Malatya'daydım. Gördüm ki, bu olaylar halkı çok ciddi şekilde kentlemiş.

Bütün gittiğim illerde gördüğüm ilgi alaka çok fazlaydı.

O çoşku o heyecan çok şeyi gösteriyor. Paralel yapı halkı çok ciddi bir şeklide halkı birbirine kenetlemiş.

Malatya'da emniyetin verdiği sayılara göre 100 binin üzerinde insan vardı.

Paralel yapıya girmeden meydan hemen tepkisini ortaya koyuyor.

Öbür taraftarn bakıyorsunu fotomontaj ile uğraşıyor. Bulamadıkları şeyi montaj diye yakıştırıyorlar.

Onlar bunlarla uğraşsınlar biz yolumuza devam ediyoruz. Miili irade sandıkta en güzel şekilde tecelli edecek.

Gittikçe hırçınlaşma var. Örneğin istanbulda trabzonlular gecesi var. toplum sizi kabullenmiyor. Kalkıp siz ona siyasetçi olarak yumruk atarsanız Sizin nasıl bir hazımsızlık içinde olduğunuzu gösteriyorsunuz. Üstüne o şahız AK Partiliyim diyor.

Eğer sen İstanbula belediye başkanı olamaya karar vermişsen, sen herkesin belediye başkanı olacaksın sadece chp'nin değil. temenni ederimki bu tur şeyleri yaşamayız ve sandıktan en güzel neticeyi alırız.

Erdoğan - Koç görüşmesi

Mustafa koç ile yapacakları yatırımları görüştük.

  • sabah.com.tr
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/0...

Başbakan Koç Ailesiyle Randevusunu Anlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair soruları A HaberAtv ortak canlı yayınında yanıtlıyor.

Canlı yayının ilk dakikalarında Mustafa ve Ali Koç'la olan buluşması soruldu. 'Barzani aracı olduğu mu?' ifadesini doğrulayan Başbakan, 'Mustafa Koç, benimle görüşmek istedi randevu istedi ama vermedim, görüşebilmek için araya Barzani'yi soktu. Sayın Barzani evet beni aradı.' dedi.

'AYDIN DOĞAN ÇOK BEKLER'

'Yapacakları yatırımlar noktasında konuşmalarımız oldu. Hatta Kuzey Irak yatırımlarına girmedik.' şeklinde konuşan Başbakan, 'Aydın Doğan'la görüşür müsünüz?' sorusu için ise 'Aydın Doğan çok bekler, onu Barzani bile kurtaramaz' dedi.

'Şu andaki yayın politikarlı ile ahlaklı olmayan bir yola giriyorlar. Tamamen paralel yapının bir çalışması içinde. Köşe yazarları keza aynen öyle. Geçen günlerde ben bu yazarlardan bir tanesini deşifre ettim. Anayasa ihlallerini savunan bir gazetei ile nereye gidersiniz. Bu insanlara gel konuşalım diyemeyiz.'

  • ensonhaber.com
Kaynak: http://www.ensonhaber.com/basbakan-ko...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0