Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan'a Saldırı Soruşturması: Şüphelilerin Serbest Bırakılmasına İtiraz Reddedildi

Ahmet Hakan'a Saldırı Soruşturması: Şüphelilerin Serbest Bırakılmasına İtiraz Reddedildi

Onedio Medya
07.10.2015 - 16:07

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a saldırı soruşturmasında savcılığın 6 şüphelinin serbest bırakılmasına yaptığı itiraz reddedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Ahmet Hakan'ın darp edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin serbest bırakılmasına yönelik itirazı, nöbetçi hakimlikçe reddedildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun, şüpheliler Kamuran E, Fuat E, Uğur A, Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö'nün serbest bırakılmasına ilişkin yaptığı itirazı İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği

karara bağladı. 

Hakimlik, İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliğinin serbest bırakma kararının yerinde olduğuna hükmederek, savcılığın itirazını reddetti.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Ahmet Hakan 1 Ekim akşamı aracıyla evinin önüne geldiği sırada, bir otomobilden inen dört kişi tarafından darp edilmiş, göğsünden ve yüzünden yaralanan Hakan hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı tespit edilerek yakalanan şüpheliler Ahmet Şengüler, Kamuran E, Fuat E. ve Uğur A'nın yanı sıra Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö'yü de gözaltına almış, zanlılar 4 Ekim'de adliyeye sevk edilmişti.

İfadeleri alınan şüpheliler, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilmiş; şüphelilerden Ahmet Şengüler'in 'kasten yaralama' suçundan tutuklanmasına, diğer şüphelilerin serbest bırakılmasına karar verilmişti.

Zanlılardan Kamuran E, Uğur A. ve Fuat E. hakkında ise 'yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir gün en yakındaki güvenlik merkezine imza verme zorunluluğu'ndan oluşan, adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmedilmişti.

Savcılık ise, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a saldırı soruşturmasında 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0