Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılı Boyunca Patlama Yapması Beklenen 11 Web 3.0 Coini!

etiket 2022 Yılı Boyunca Patlama Yapması Beklenen 11 Web 3.0 Coini!

Well Ok Then
30.03.2022 - 10:30

Web 3.0 kripto para birimleri, akıllı sözleşmeler kullanan ve işlemleri otomatikleştiren merkezi olmayan projeler olarak kısaca tanımlanabilir. Peki 2022 yılında hangi projelerin coinlerinin patlama yapması bekleniyor. Gelin birlikte bakalım. 

Keyifli okumalar! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kusama (KSM)

11. Kusama (KSM)

Kusama'ya yatırım yapmak, Polkadot'ta dolambaçlı bir şekilde yatırım yapmak gibidir. Tıpkı DOT gibi, geliştiriciler de parachain müzayedeleri yoluyla Kusama ağında yer almak için rekabet ediyor. Uzmanlar, ağ daha eski ve daha güçlü olduğu için Kusama'yı karlı bir kısa vadeli yatırım olarak görüyorlar.

10. Kadena (KDA)

10. Kadena (KDA)

Kadena, markalı zincirlerin kullanımı sayesinde saniyede 480.000 işlem (TPS) işleme kapasitesine sahip olduğu belirtilen, ölçeklenebilir bir PoW katman-bir blok zinciri protokolüdür. En iyi PoW kripto para birimi Bitcoin'den farklı olarak Kadena, Ethereum'dakilere benzer akıllı sözleşme yetenekleri sunar.

9. Livepeer (LPT)

9. Livepeer (LPT)

Livepeer, Ethereum blok zinciri üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir video akış ağıdır. Akış ekosistemindeki çeşitli aktörlerin güvenli ve en uygun maliyetli katılımıdır. Esas olarak iki amaca yöneliktir: gerçek zamanlı videonun dağıtımı ve ağ katılımının teşvik edilmesi.

8. ZCash (ZEC)

8. ZCash (ZEC)

ZCash, John Hopkins, MIT ve diğer seçkin akademik ve bilimsel kurumlardan bir grup bilim insanı tarafından geliştirilen, mahremiyete dayalı ilk kripto para birimlerinden biridir. İlginç bir şekilde bu coin, bir gizlilik özelliği seçeneği olmak gibi bir fark ile orijinal olarak Bitcoin kod tabanı üzerine inşa edilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Theta (THETA)

7. Theta (THETA)

Theta, kullanıcıları tarafından desteklenen blockchain destekli yeni nesil eğlence ve video platformu olmayı hedefliyor. Sony, Google, Samsung ve diğer şirketlerden kurumsal doğrulayıcı düğümlerle, kullanıcılar için merkezi olmayan video dağıtımını kolaylaştırmayı amaçlamakta.

6. Flux (FLUX)

6. Flux (FLUX)

Flux'un yardımıyla, kullanıcılar Web 3.0 uygulamaları ve merkezi olmayan projeler geliştirebilir ve ardından bunları çeşitli ağlar arasında dağıtabilir. Bu, yalnızca Flux kullanıcıları için yapılmış merkezi olmayan bir işletim sistemi olan FluxOS'un yardımıyla özellikle verimli hale gelir.

5. Audius (AUDIO)

5. Audius (AUDIO)

Audius, sanatçıların, hayranların ve  müzik prodüktörlerinin ilgisini yerel tokenı AUDIO ile çeken merkezi olmayan bir müzik akışı platformudur. Token, yönetim, bahis ve sanatçıların kazançlarını teşvik etmek için kullanılabilir. Audius, müziklerini haftalık trend listelerinde öne çıkararak sanatçıları da ödüllendiriyor.

4. Filecoin (FIL)

4. Filecoin (FIL)

Filecoin, merkezi bulut depolamaya güvenli bir alternatif ve pasif bir para kazanma yolu olarak hizmet eden merkezi olmayan bir depolama ağıdır. Filecoin, ses dosyaları, videolar, hareketsiz görüntüler veya metinler gibi hemen hemen her tür veriyi depolamak için kullanılabilir. Ayrıca, özel şirket bilgileri ve kayıtları gibi daha hassas bilgileri depolamak için yeterince güvenli olduğunu iddia ediyor.

3. Chainlink (LINK)

3. Chainlink (LINK)

LINK, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmelere olanak tanıyan bir blok zinciri soyutlama katmanıdır. Sadece arkasında doğru teknoloji ile bir projenin ideal kombinasyonunu sunmakla kalmaz, aynı zamanda daha fazla gelişme için yeterli kaynağa sahiptir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Helium (HNT)

2. Helium (HNT)

Helium, blok zincirine kaydedilecek radyo dalgaları aracılığıyla veri yayınlamak için küresel bir düşük enerjili kablosuz erişim noktaları ağı kullanan, IoT cihazları için merkezi olmayan blok zincirle çalışan bir ağdır

1. Oasis Network (ROSE)

1. Oasis Network (ROSE)

Oasis Network (ROSE), 2020 yılında piyasaya sürülmüş bir bir merkeziyetsiz finans (DEFİ) sistemidir ve sistemin kripto para birimi ROSE'dır. Gizlilik odaklı, açık kodlu ve ölçeklenebilir bir veri ekonomisi oluşturmuş bir blockchain projesidir. Oasis Network (ROSE) ile amaç merkeziyetsiz finans (DEFİ) sistemlerinde açık finansman ve gizli işlem verilerini bir araya getirmektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
3
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın