Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
31.07.2015 - 08:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre sabah saatlerinden itibaren Mersin, Adana, Osmaniye ile Hatay kıyı kesimi, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Muğla'nın doğusu, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Karaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Akdeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeyinde zaman zaman kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. 

BALIKESİR Az bulutlu ve açık 35

BURSA Az bulutlu ve açık 36

İSTANBUL Az bulutlu ve açık 33

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık 36

EGE 

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde güney ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu ve Muğla'nın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 35

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 39

İZMİR Az bulutlu ve açık 36

MANİSA Az bulutlu ve açık 39

AKDENİZ 

Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Mersin, Adana, Osmaniye ile Hatay kıyıları, öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ANTALYA Az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri paraçlı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

BURDUR Az bulutlu, öğle saatlerinde paraçlı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 37

HATAY Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren kıyıları kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray ve Karaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı yer yer çok bulutlu ve kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 38

ÇANKIRI Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı yer yer çok bulutlu ve kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 38

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 36

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 37

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimlerinin parçalı bulutlu ve Kastamonu'nun güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Zonguldak çevrelerinde yer yer sis beklenmektedir.

BOLU Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 35

DÜZCE Az bulutlu ve açık 35

KARABÜK Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 38

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 37

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 38

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 29

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 37

TRABZON Parçalı bulutlu 30

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu, kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Parçalı ve az bulutlu 33

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 32

KARS Parçalı bulutlu 32

MALATYA Az bulutlu ve açık 39

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 42

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 42

SİİRT Az bulutlu ve açık 43

DENİZLERDE HAVA

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), ilk saatlerde doğusunda 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısında 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan , güneyinde kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneydoğu, doğusunda güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatı, gece saatlerinde kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0