Görüş Bildir
Haberler
Ve Hava Sıcaklığı Ülke Genelinde Azalıyor...

Ve Hava Sıcaklığı Ülke Genelinde Azalıyor...

Onedio Medya
19.02.2016 - 08:26

Bugün yağışlarla birlikte batı kesimlerde, hafta sonu ise ülke genelinde azalacak hava sıcaklığının önümüzdeki hafta tekrar artması bekleniyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi ile Kahramanmaraş, Adıyaman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Karadeniz kıyı kesimi ile Doğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege ile İç Anadolu'nun batısında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde hissedilir derecede (2 ila 8 derece) azalacağı ancak ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatıdan zamanla batısı kuzey batıdan hafif ara sıra orta kuvvette, Orta Karadeniz, Güney Ege, Batı Akdeniz'de kuzey, Doğu Akdeniz'de güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Bu sabah saatlerinde Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Çamur şeklinde yağış, hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugün (Cuma) sabah saatlerinde batısında toz taşınımı bekleniyor. Gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

İSTANBUL  Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

SAKARYA  Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugün (Cuma) sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu 18

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20

KÜTAHYA Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 17

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Kahramanmaraş çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün (Cuma) sabah saatlerinde batısında toz taşınımı bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatı, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 25

ANTALYA Parçalı yer yer çok bulutlu 21

KAHRAMANMARAŞ Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra hafif yağmurlu 23

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 21

İÇ ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin hafif olmak üzere aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra hafif yağmurlu 18

ÇANKIRI Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra hafif yağmurlu 18

ESKİŞEHİR Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 17

KONYA Parçalı zamanla çok bulutlu 20

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugün (Cuma) sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

KARABÜK Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

SİNOP Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 11

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün (Cuma) sabah saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ARTVİN Parçalı çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 15

SAMSUN Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 11

TOKAT Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 19

TRABZON Parçalı çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 12

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bugün (Cuma) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 17

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı karla karışık yağmur, yükseklerinde yer yer kar yağışlı 8

MALATYA Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra hafif yağmurlu 18

TUNCELİ Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 15

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu zamanla yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra hafif olmak üzere Adıyaman çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra hafif yağmurlu 21

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu 20

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 22

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 23

DENİZLERDE HAVA

Sabah saatlerinde Orta Karadeniz ve öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in batısında fırtına; Akdeniz ile öğle saatlerinde Orta Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde doğusu 5 ila 7 (40-60km/s), sabah ilk saatlerde doğusu 8 (75 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), batısı öğle saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/s), sabah saatlerinde batısı 8 (75km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta ve Batı Karadeniz 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), sabah ilk saatlerde kuzeyi 6 (50 km/s), Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyi 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'in doğusu parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde batısı ile akşam saatlerinde geneli kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), öğle saatlerinde batısı 8 (75 km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), sabah saatlerinde kuzeydoğudan, doğusu güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in batısı 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, fırtına anında zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Önümüzdeki 4 günlük tablo ise şöyle:

Önümüzdeki 4 günlük tablo ise şöyle:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın