Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin "Vay Be Şansa Bak!" Diyeceğiniz Birbirinden İlginç Keşfedilme Hikayeleri

etiket Ünlülerin "Vay Be Şansa Bak!" Diyeceğiniz Birbirinden İlginç Keşfedilme Hikayeleri

Eda Aytekin
25.12.2017 - 17:37 Son Güncelleme: 03.02.2023 - 11:52

Bu isimler Türkiye'nin en göz önünde bulunan oyuncuları. Biz onları başarılı oyunculukları, güzellikleri, yakışıklılıkları ve lüks hayatlarıyla tanıyoruz ancak sahip oldukları konuma gelmeleri sandığımız kadar kolay olmamış.

İşte ünlüler dünyasının hangi yollardan geçtiklerine, onların hikayelerine birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fahriye Evcen

1. Fahriye Evcen

Fahriye ailesiyle birlikte Almanya'da yaşadığı dönemde tatil için Türkiye'ye gelir. O dönemde televizyonda program yapan Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katılıyor. Bir şekilde dikkatleri çekmeyi başarıyor. Oya Aydoğan ise Fahriye Evcen'i yapımcısı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırıyor. Fakat bu tanışmadan sonra Fahriye Evcen Almanya'ya döndü ama telefonu bir türlü susmak bilmedi. İşin sonunda gelen rol tekliflerini kabul etmeyi tercih etti. Oyunculuk hayatının başlaması bu şekilde oldu.

2. Yıldız Tilbe

2. Yıldız Tilbe

Genç yaşta kızıyla bir başına kalan Yıldız pazarlamacılık, tezgahtarlık, çocuk bakıcılığı gibi işlerde bulunmuştur. Yıldız'ın talihi bu noktada dönüştür. 90'lı yılların başında Sezen Aksu fuar'da verdiği bir konser bitimi tesadüfen Yıldız Tilbe'nin şarkı söylediği pavyona müzik dinlemeye gidiyor. Yıldız'ın sesinden, sahnesinden o kadar etkileniyor ki, kendisine bir teklif götürüyor. Vokalistliğini yapmasını teklif ediyor.

3. Hande Soral

3. Hande Soral

Hande Soral, Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı programında konuk oyuncu olarak sahneye çıktı. Sahnede tam 45 dakika kaldı. Stüdyodan çıkarken de Komedi Dükkanı'nın yapımcısı Hande Soral'ı yanına çağırıp oyunculuk yapmak isteyip istemediğini sordu. Böylece Hande Soral'ın kamera önü serüveni de başlamış oldu.

4. Burak Özçivit

4. Burak Özçivit

Burak Özçivit'in babası oğlunun fotoğrafını Best Model of Turkey seçmeleri için jüriye gönderiyor ancak seçici kurul Burak'ın fotoğraflarını buruşturup çöpe atıyor. Organizatörler Burak Özçivit'in fotoğraflarını tesadüfen çöpte bulup beğenince yakışıklı oyuncu modellik yarışmasında ikinci olarak şöhret basamaklarına ilk adımı atmıştı.

5. Sibel Can

5. Sibel Can

Nükhet Duru, Sibel Can'ın oryantal olduğu dönemlerde onu seyrediyor ve çok etkileniyor. Daha sonra Ali Kocatepe' ve Hıncal Uluç'a Sibel Can'dan bahsediyor. Ekip toplanıp onu seyretmeye gidiyor. Ardından da Erkekçe dergisine poz vermesi için Sibel Can ile anlaşıyorlar. Bu pozdan sonra tüm Türkiye Sibel Can'ı konuşmaya başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Necati Şaşmaz

6. Necati Şaşmaz

Yurt dışında yaşayan sonrasında Türkiye'ye geri dönen ve sigortacılık yapmaya başlayan Necati Şaşmaz yönetmen Osman Sınav'dan da işiyle ilgili randevu istiyor ancak yönetmen 'Gel seninle birlikte çalışalım' demesinin üzerine oyunculuk serüveni başlıyor.

7. Kıvanç Tatlıtuğ

7. Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ aslında başarılı bir basketbol oyuncusuyken bir talihsizlik sebebiyle sakatlanıyor. Herkes onun yakışıklılığını övüp model olmasını söylüyor ama o pek bunları ciddiye aldığı söylenemez. Annesi, Beylikdüzü’ndeki bir marketin camında modellik ilanı görünce, Tatlıtuğ’un yanında bulunan bir fotoğrafını gönderiyor. Mankenlik ve modellik yaptıktan sonra oyunculuğu da adım atıyor.

8. Ufuk Bayraktar

8. Ufuk Bayraktar

Cihangir'de ünlülerin bol olduğu bir muhitte kahvehanede bir gün Zeki Demirkubuz çay içmeye o kahveye gidiyor. Ufuk Bayraktar'la burada tanışıyor ve oyuncu olmasını teklif ediyor. Kariyeri bu şekilde başlıyor.

9. Stelyo Pipis

9. Stelyo Pipis

Stelyo'nun büfesi Beyoğlu'nda bulunuyor. Tost, sandviç yapıp satarken içeri bir gün Çiğdem Tunç giriyor. Çiğdem Tunç, Stelyo'yu çok yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil ile tanıştırıyor. Sonra Seda Sayan'ın menajerliği, sonra gece kulübü işletmeciliği derken şöhret ayağına geliyor.

10. Hande Yener

10. Hande Yener

Hangi moda evi bilmiyoruz ama ünlülerin sık gittiği bir dükkanda Hande Yener tezgahtarlık yapıyor. Her nasıl oluyorsa Hülya Avşar ile bir şekilde şarkı söyleme konusu açılır ve bunun üzerine Hülya Avşar telefon numarasını veriyor. Telefonda konuştuktan sonra Hülya Avşar Hande Yener'i tanınır biri yapar. Şimdiki sanat hayatını anlatmaya gerek yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nihat Altınkaya

11. Nihat Altınkaya

Aslında Ayvalık'ta yaşayan Nihat daha sonra İstanbul'a taşınır. O dönemde çeşitli gece kulüplerinde kapıda güvenlik olarak çalışıyor. Bir gün İstiklal'de yürürken bir ajans sahibi onu görüyor ve arkasından gidip oyunculuk yapmasını teklif eder. Bütün hikayesi Funda Arar'ın klibinde oynamasıyla başlar.

12. Cem Adrian

12. Cem Adrian

Cem Adrian inanılır gibi değil ama o zamanlar Etiler'de fal bakıyormuş. Müzikle de bir yandan uğraşırken bir türlü istediği kanalı bulamayan Adrian, bir gün misafirlerinden birinin 'Seni Fazıl Say ile görüştüreyim' demesiyle şansını elde ediyor. Demosunu Fazıl Say'a ulaştıran isim ise Demet Sağıroğlu.

13. İbrahim Tatlıses

13. İbrahim Tatlıses

Urfa'dan İstanbul'a ailesiyle gelen İbrahim Tatlıses, çok zor işlerde çalışıyor o dönem. En son demir ustası olarak çalıştığı inşaatta keni kendine türkü söylerken yoldan geçen Adanalı bir sinemacı tarafından fark ediliyor. Daha sonra Adana'da başlayan gazino programları sayesinde İbrahim Tatlıses kariyerine başlıyor.

14. Merve Boluğur

14. Merve Boluğur

Lisede hiç popüler olmayan, utangaç, içe dönük Merve Boluğur, kuzeninin ajansındaki bir fotoğraf çekimine gidiyor. Orada tanıştığı ajans sahibi ona kartını vererek Merve Boluğur'un şöhret kapılarını aralamıştı. Ajansının eviyle aynı sokakta olması Merve Boluğur'u dizilerin vazgeçilmez yıldızı yapmasına fazlasıyla yetmiş.

15. Şener Şen

15. Şener Şen

Öğretmenlikten istifa edip filmlerde asistanlık yapmaya başlayan ve figüran olarak kamera karşısında tam bir yıl boyunca Şehir Tiyatroları’nda hiç para almadan çalışan Şener Şen’i ilk keşfeden Ertem Eğilmez oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Beren Saat

16. Beren Saat

Asıl amacı akademik kariyer yapmak olan Beren Saat bir yandan da İngilizcesini geliştirmeye çalışırken annesinin ısrarı ve o dönemde birlikte olduğu sonra bir trafik kazasında kaybettiği erkek arkadaşının desteğiyle Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı. Yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Sonrasında birçok iyi dizide başrol olarak görmeye devam ettik.

Görüldüğü üzere bazen şansın hangi noktada döneceği hiç belli olmuyor.😉

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1411
597
298
136
93
57
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selimreizzz

bakkala ekmek almaya giderken ölmediğimize şükredelim bence

Bilim Bilimi

Doğru bir yorum bence.

Stranger Man

Bok atmak gibi olmasında, ne bileyim, geçenlerde, adını soyadını imlâ hatası yapmadan yazamayan bir akrabamı, kültür ve turizm bakanlığında kadrolu işe soktu... Devamını Gör

Pinco

Ben de bi gün dükkandayım, sene 2001, içeri Erol Köse girdi. Sebamed var mı dedi, yok abi dedim. Tepeden tırnağa şöyle bi süzdü beni. Sonra çıktı gitti.

karmitanesi

sjsjsjssjjjs sormadın mı neden süzüyonuz fln diye?