Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin eSpor Arenasındaki Gururu: Dark Passage

Türkiye’nin eSpor Arenasındaki Gururu: Dark Passage

Anıl Karipoğlu
14.08.2014 - 16:35 Son Güncelleme: 14.08.2014 - 18:02

Türkiye’nin göğsünü eSpor arenasında kabartan Dark Passage, League Of Legends Dünya Kupası’nda boy gösterecek 16 takımdan biri oldu

rkiye’nin lider eSpor kulüplerinden Dark Passage, bugün League of Legend Wildcard sahnesinden başarıyla döndü. Elemelerde rahat bir performans sergilerken, Legacy karşılaşmasında ezici üstünlük ile galip gelmeyi ve Dünya Kupası’na katılım biletini almayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Türkiye’de yapılan organizasyonların tamamını domine eden Dark Passage ekibi, bugün onbinlerin değil, yüzbinlerin değil, milyonların önünde tüm Türkiye’nin gururu olma yolunda. Geçtiğimiz sene Anıl “HolyPhoenix” Işık’ın katılamadığı eleme, bu sene takım oyunu olarak adeta taktiksel bir şölene dönüştü. Ercan “Trielbaenre” Bozkurt’un yerine destek rolünde Norveçli oyuncu Omid “Touch” Rosander oynamasına rağmen, mükemmel takım uyumu ve stratejileri izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Dilerseniz sezon boyu Türkiye’deki organizasyonlarda ve elemelerde Dark Passage adına boy göstermiş, dünya kupasına gitmeye hak kazanan kadroya göz atalım. Hemen ardından ekibin ‘Wildcard Özel’ röportajıyla baş başa bırakalım.

Dark Passage Dünya Kupası kadrosu:

Asım Cihat ”fabFabulous” Karakaya

Atakan ”Crystal Meth” Aydın

Koray “Naru” Bıçak

Anıl “Holyphoenix” IŞIK

Omid “Touch” Rosander

Kaynak: http://taskagitmakas.com/turkiyenin-e...
İçeriğin Devamı Aşağıda

DarkPassage - WildCard Özel

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Memet Kılıç

ah be abi keşke o günlere dönebilsek