Görüş Bildir
Haberler
Size Değil Bir Arkadaşınıza! Seks Yapmak İçin Haftanın 7 Gününden 7 Haklı Gerekçe 🔥

etiket Size Değil Bir Arkadaşınıza! Seks Yapmak İçin Haftanın 7 Gününden 7 Haklı Gerekçe 🔥

Seks yapmak için herhangi bir sebebe ihtiyacınız var mı? Belki sizin ihtiyacınız yok ama seks yapmak için bir neden arayan sayısız insan var...

Peki ya her bir gün, size seks yapacak bir sebep sunuyor olsaydı... Mükemmel olmaz mıydı?

Kaynak: https://ia.meaww.com/read/bizarre/7-r...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pazartesi en sevmediğimiz gün... Hatta nefret eden bile var!

1. Pazartesi en sevmediğimiz gün... Hatta nefret eden bile var!

Haftanın ilk günü; pazartesi! Pazartesi hüznünden kurtulmak ve yeni haftaya sendromsuz biçimde başlamak şart. Çünkü üstesinden gelinecek 4 gün kapıda bekliyor. 

O zaman ne yapıyoruz? İnanılmaz bir sevişmeyle güne başlıyor ya da günü bitiriyoruz. Kaygılarınızın içinde boğulurken harcadığınız enerjiyi yatağa saklayın yeter!

2. Salı sallanıyor çünkü en sevmediğimiz günden kalmayız. 😅

2. Salı sallanıyor çünkü en sevmediğimiz günden kalmayız. 😅

Pazartesi gününün tortusu adeta! Salı günlerinin işe yarar bir tarafı olduğuna inanmak için hiçbir sebebimiz yok.

Peki ne yapmak gerek? Madem salı günlerini takvimlerden silemiyoruz öyleyse seksle meşgul olmak bu günü işe yarar kılacaktır.

3. Çarşamba arada kalmışlığın temsilcisi... 😑

3. Çarşamba arada kalmışlığın temsilcisi... 😑

Cuma ve pazartesi aynı uzaklıkta ama hafta sonu sandığımız kadar çabuk gelmiyor işte... İş günlerinin ortasında umutsuz bir çöl; çarşamba! 

Yine de umutsuzluğa kapılmanın alemi yok çünkü işin içine seks girince çarşamba sıkıcılığı yok olmaya mahkum. Şöyle en vahşisinden bir sevişme olduktan sonra hafta sonunun gelişi hiç beklemediğiniz kadar hızlanacak. 🔥

4. Perşembe; sahte bir cuma sanki!

4. Perşembe; sahte bir cuma sanki!

Koskoca 3 günü devirdik geriye yalnızca iki gün kaldı... Perşembeler hafta sonuna öyle yakın ki; hafiften cuma tadı veriyor desek yeridir. Ancak yine de üstesinden gelinecek koskoca bir perşembe bizi bekliyor ve hafta sonu yaklaştıkça sabrımız azalıyor. 

Öyleyse sabırsızlığımızı dindirecek ve bitmek bilmeyen bu günü taçlandıracak ev yapımı bir sevişme hiç fena olmayacaktır. Filmle başlayıp duşta sonlanan bir perşembe gecesine kim hayır diyebilir ki?

5. Nihayet cuma!

5. Nihayet cuma!

Artık hafta sonu başlıyor ve yapılacak çok şey var... Nihayet yaşadığınızı hissedebileceğiniz o günler geldi çattı. Havadaki özgürlük kokusu sayesinde, iş günlerinin ruh halinizde yarattığı tüm sıkıntılardan kurtulmanız daha kolay.

Gelelim asıl meselemize... Madem moralimiz yüksek niçin daha yüksek olmasın? Tıpkı kremayla süslenmiş mükemmel bir pastanın üstüne vişne kondurmak gibi! 🍒 Hafta sonunu kutlamak için seks yapmaktan daha iyi bir yöntem olabilir mi? Tabii ki hayır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cumartesi gecesinden beklentiniz yüksekse, buyurun sekse! 😂

6. Cumartesi gecesinden beklentiniz yüksekse, buyurun sekse! 😂

Sabırsızlıkla beklediğimiz cumartesi gelmiş çatmış... Güzelim tatil gününde ev işlerini ve hafta boyunca askıya aldıklarımızı halletmişiz. Akşam olunca televizyonda doğru dürüst bir şey yok. Gece dışarıya çıkma ihtimalimiz epey yüksek. Böylesine verimli bir gün geçirmişken, mutlu mesut sevişmekten daha iyi bir seçenek var mı?

Cumartesi seksi için yapılabilecek en iyi şeyse; daha önce denemediğiniz bir şeyi denemek! İster dışarıdan eve gelmiş olun, ister dışarıya çıkmadan önce küçük bir kaçamak yapıyor olun... Yeni bir soluk getirmek cumartesi gününüzü unutulmaz kılacaktır.

7. Yine geldi tembel pazar!

7. Yine geldi tembel pazar!

Yapılacak hiçbir şey bulamadığımız o gün; pazar! Her yer kapalı, şehir adeta terk edilmiş halde ve bizim rahatlamaya ihtiyacımız var. Ne de olsa pazarın ertesinde o hiç sevmediğimiz ilk iş günü bekliyor. Yeni bir haftadan önce, hem gücümüzü hem de moralimizi toplamak için son bir gün.

Peki yenilenmek için seksten daha iyi bir yöntem var mı? Madem pazarlar rahatlamak için var; rahatlamak için de sevişmek şart. Beraberinde getirdiği huzur ve özgüven de cabası! Hem vücudunuz hem de zihniniz size teşekkür edecek. 😌

Arayan bulur demişler... 😅👏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
411
120
84
39
37
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Ç.

pazartesi seksle başlayın diyo ulen iş veren bizi zaten sik..yo bizim seks yapmaya zamanımızmı kalıyor

Aziz Küçük

Bu kadar yaratıcılıktan uzak bir içerik olamaz!

Nefes

Ben de bilimsel bir sey yazacak diye bekliyorum