Görüş Bildir
Haberler
MHP'nin Trabzon Adayından Bahçeli'ye İlginç Sözler

MHP'nin Trabzon Adayından Bahçeli'ye İlginç Sözler

Onedio Medya
19.01.2014 - 14:14 Son Güncelleme: 19.01.2014 - 16:01

MHP'nin Trabzon Adayından Bahçeli'ye İlginç Sözler

MHP’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yargıtay’ın Aziz Yıldırım hakkında verdiği karara tepki göstermesinin ardından ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Örs, Facebook’taki sayfasında yaptığı açıklamada, 'Ben MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kendi liderime Trabzon’a geldiğinde bordo– mavi atkı takmayacağım. Bizim mücadelemiz hukuk mücadelesi. Kimseye boyun eğmeyeceğiz' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike ve teşvik davasında aldığı cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından yaptığı açıklamada, bu kararla ülke gündeminin değiştirilmeye çalışıldığını ileri sürerek, 'Ben Beşiktaşlıyım. Onun için bir rakip spor kulübünü suçlamak amacıyla söylemiyorum. Fenerbahçe’ye çok büyük hizmetler sunan bir büyük başkandır Aziz Yıldırım. Şike meselesi üzerinde çok tartışmalar yapılmış, sonunda hapse girmiş, tahliye edilmiş. Türkiye’nin bu kadar ağır karşı karşıya kaldığı sorunları içerisinde birden bir başka gündem değişikliği olarak Aziz Yıldırım’ı oturtmak kanaatimce yanlıştır. Bir spor adamının da cezaevine gönderilerek, sporun düzeltileceğinin de dünyada hiçbir örneği yoktur' ifadelerini kullanmıştı.

’KUPA LİDERİMİN EVİNDE DEĞİL’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Trabzon kamuoyunda tepki gören bu açıklamasına ilginç bir değerlendirme de MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs’ten geldi. Örs, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasından yaptığı ilk açıklamada, 'Herkes evinin önünü süpürsün . Kupa benim hareketimin liderinin evinde değil. Kaldı ki ben şikeci Aziz Yıldırım’ın aldığı cezadan ziyade, 'Şike kulesini nereye dikeyimin’ çalışması içindeyim. Hülasa, ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum ve MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım' dedi.

LİDERLERE BORDO MAVİ KAŞKOL AKMAYALIM

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, Facebook’ta yaptığı ikinci değerlendirmede ise seçim mitingleri için Trabzon’a gelecek olan siyasi parti liderlerine bordo-mavili kaşkol takılmaması çağrısında bulundu. Örs, ’Var mısınız?’ başlığıyla yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

BEN KENDİ LİDERİME ATKI TAKMAYACAĞIM

'Ne Genel Başkanım Sn. Devlet Bey’e, Ne Sn. Tayyip Erdoğan’a, ne de Sn. Kılıçdaroğlu’na seçim için Trabzon’a geldiklerinde bordo- mavi atkı atmayalım. Ben MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak; kendi liderime Trabzon’a geldiğinde bordo-mavi atkı takmayacağım. Var mısınız? Bizim mücadelemiz hukuk mücadelesi. Bizim mücadelemiz hak mücadelesi. Bizim mücadelemiz alın teri mücadelesi. Kimseye boyun eğmeyeceğiz. Kimseden talimat almayacağız. Hak bildiğimizi sonuna kadar, nefesimiz yettiği kadar savunacağız. ’Birileri ne der?’, ’Acaba başımıza bir iş gelir mi?’ yok bizim lügatimizde. Sorumluluk anında, imza anında, el kaldırma anında ’Sırra kadem basmayacağız’. Trabzon’un, Trabzonspor’umuzun tarafı neredeyse orada taraf olacağız. Oylama günlerinde uyduruk bahanelerle ortadan kaybolmayacağız. Hele hele ’çekimser’ kalmayı ayıp sayacağız. Yapanları ’yüzlerine vuracağız’. Hazır olacağız. Sorumluluk alacağız. İmzamızı bastıra bastıra atacağız. Elimizi en yükseğe dik kaldıracağız.'

’BORDO-MAVİ ANAMIZIN SANDIĞININ DANTELİ’

MHP Adayı Hüseyin Örs, açıklamasının son bölümünde ise 'Bordo- mavi bizim alın terimizdir, bordo- mavi bizim göz nurumuzdur, bordo- mavi bizim beşiğimizdeki battaniyemizdir, bordo-mavi bizim anamızın sandığının dantelidir. Sünnet tacımızdır, gelinliğimizdir, damatlığımızdır, düğün davetiyemizdir. Başka Trabzonspor yok' ifadesini kullandı.

Milliyet

Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/mhp-ni...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0