Görüş Bildir
Haberler
Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor

Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor

adem kara
09.01.2014 - 09:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayının görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: İç ve batı kesimlerde güney yönlerden, doğu bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR 

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: 

Ülkemizin kuzey, iç ve doğusunda yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayının görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

  • MARMARA 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde güney kesimlerinde buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu, güney kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere il geneli sisli ve puslu 

ÇANAKKALE Parçalı ve az bulutlu 12 

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimleri sisli olmak üzere il geneli puslu 12 

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere il geneli sisli ve puslu 

  • EGE 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 

AYDIN Parçalı ve az bulutlu 14 

İZMİR Parçalı bulutlu, yer yer puslu 14 

UŞAK Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 14 

AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.ADANAAz bulutlu 20

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 18

BURDUR Parçalı bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 5

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 19

  • İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli ve puslu 

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli ve puslu 

KONYA Parçalı ve az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 10 

DÜZCE Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 12 

KASTAMONU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde sisli 

ZONGULDAK Az bulutlu, yer yer sisli 

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 3

ORDU Parçalı ve az bulutlu 13 

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 13

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 12

  • DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ERZURUM Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor. -2

HAKKARİ Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor. -1

MALATYA Az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 8

VAN Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor. 2

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.ADIYAMANAz bulutlu 14

DİYARBAKIRAz bulutlu 11

GAZIANTEP Az bulutlu 12

ŞANLIURFA Az bulutlu15 

DENİZLERDE HAVA 

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz gece ve sabah saatlerinde sisli, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan gece güney ve güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sisli, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 ilk saatlerde 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: Orta siste zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan güneyi kuzeybatıdan 2 ila 4 ilk saatlerde kuzeyi 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m kuzeyi 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 doğusunda 6, Antalya Körfezi güneybatıdan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 akşam 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Orta ve Doğu Akdeniz'de 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve yer yer sisli Rüzgar: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, siste zayıf.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0