Görüş Bildir

Kayseri'de yaşanan olayda, bir kadın kendisini polise şikayet eden komşusunun kapısına satırla saldırdı. O anlar da apartmanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İddiaya göre, eşi uzun yol şoförü olan Romanya uyruklu C. K., komşuları ile hakkında konuşulduğu iddiasıyla tartıştı.

İddiaya göre, eşi uzun yol şoförü olan Romanya uyruklu C. K., komşuları ile hakkında konuşulduğu iddiasıyla tartıştı.

Tartışmadan sonra binada oturanlar C. K.'nın apartmandan çıkarılması için imza topladı. Kendisinin binadan çıkarılmak istendiğini duyan C.K., komşularından bazıları ile ile sözlü olarak tartıştı. Tartışma karakola taşındı. Komşuların davalık olduğu olayda savcılık takipsizlik kararı verdi.

Aralık ayı başında yaşanan olayda ise C.K., iddiaya göre, üst kattaki komşusunun kızını dövdü.

Aralık ayı başında yaşanan olayda ise C.K., iddiaya göre, üst kattaki komşusunun kızını dövdü.

Çocukları dövülen aile, can güvenlikleri için binanın ve evin girişine güvenlik kamerası taktırdı. 28 Aralık'ta C.K., bu ailenin evinin çelik kapısına bıçak ve satırla saldırdı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Hakaret ederek elinde satır ile defalarca kapıya vuran C. K., binaya gelen polisler tarafından karakola götürüldü. C.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"Okula giden oğlum, işe giden kızım var. "

"Okula giden oğlum, işe giden kızım var. "

Yaklaşık 2 yıldır binadan oturan C.K.'nın sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldıklarını ifade eden 3 çocuk annesi Fatma P., 'Çocuklarımın ve eşimin can güvenliği nedeniyle güvenlik kamerası taktırdım ve bilgisayar başından hiç ayrılmıyorum. Okula giden oğlum, işe giden kızım var. Onlara zarar verecek diye çok korkuyorum. Defalarca bina olarak, şahsi olarak şikayet etmeme rağmen takipsizlik kararı çıktı. Geçtiğimiz gün bıçakla kızımın elini yaraladı. Yetkililer bize yardım etsin. Bir şeyler yapılması için o kadın veya bizim ölmemiz mi gerekiyor' dedi.

İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
132
29
22
5
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

Şiddete hayır diye yırtınıyoruz ama bir kaç kişi de psikopatı haklı bulmuş hayret! Satırla kapıya vurmak ne demek haneye tecavüz. Ne dediler de delirttiler d... Devamını Gör

Gamze

Kadın olayın öncesinde haklı veya haksız bilemiyorum. Ama satırla saldırmış, daha öncesindede kadının kızının yaralamış. Buna rağmen serbest olması bence çok... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Kadın tam dayaklık hareketlerde bulunmuş yalnız. Benim komşum olsa eşek sudan gelinceye kadar pataklardım. Kafasını duvarlara carpardim, dinlenir dinlenir do... Devamını Gör

Orhan Doğan

hayırdır kardeş??? sen gçen gün lgbt savunuculuğu yaparken çok insnacıl humanist sevgi dolu çiçek böcek takılıyordun.şimdi içinden canavar fırlamış.