Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
22.04.2016 - 08:31

Hissedilir derecede azalan hava sıcaklıkları bugünden itibaren batı kesimlerde, hafta sonunda ise ülke genelinde artacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ardahan çevrelerinde 'karla karışık yağmur ve kar' şeklinde olması bekleniyor. 

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayına dikkat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde hissedilir derecede (8 ila 14 derece) azalacağı, kuzey iç ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

BURSA Az bulutlu 24

EDİRNE Parçalı zamanla az bulutlu 24

İSTANBUL Parçalı zamanla az bulutlu 19

SAKARYA Parçalı zamanla az bulutlu 23

EGE 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 21

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 28

İZMİR Az bulutlu 26

UŞAK Parçalı ve az bulutlu 22

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu 28

ANTALYA Az bulutlu ve açık 27

BURDUR Az bulutlu ve açık 25

MERSİN Az bulutlu ve açık 26

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu 19

KAYSERİ Parçalı zamanla az bulutlu 19

KONYA Az bulutlu 20

SİVAS Parçalı zamanla az bulutlu 16

BATI KARADENİZ 

Parçalı, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı zamanla az bulutlu 19

KARABÜK Parçalı zamanla az bulutlu 22

SİNOP Parçalı zamanla az bulutlu 15

ZONGULDAK Parçalı zamanla az bulutlu 18

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

RİZE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur kar şeklinde olması bekleniyor. 15

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 15

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 18

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 14

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı, batı ve orta kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu 19

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 8

IĞDIR Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 19

VAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 14

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 21

GAZİANTEP Az bulutlu 23

MARDİN Parçalı ve az bulutlu 18

ŞANLIURFA Az bulutlu 25

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah ilk saatler batısı ile akşam saatlerinde geneli güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren doğusu doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan, batısı güneybatıdan, akşam saatlerinde geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah ilk saatlerde geneli kuzeydoğudan 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'de kuzey kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğudan, öğle saatlerinde doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde geneli kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde geneli kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeybatıdan, zamanla kuzeydoğudan, akşam saatlerinden itibaren güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın