Görüş Bildir
Haberler
Hava Sıcaklığı Azalıyor, Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Hava Sıcaklığı Azalıyor, Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Onedio Medya
09.03.2016 - 08:29

Mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklığının, perşembe günü batıdan başlayarak ülke genelinde azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin batı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile İstanbul, Bursa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek.

Yağışların gece saatlerinde Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak 'kuvvetli' olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görülecek. Öğleden sonra Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında; önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Güney Ege kıyılarında güneydoğu, Batı Karadeniz kıyılarında ise kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinde Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin batısı ile İstanbul ve Bursa çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra hafif sağanak yağışlı 21

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra hafif sağanak yağışlı 18

KIRKLARELİ Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı 16

KOCAELİ Parçalı zamanla çok bulutlu 21

EGE 

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra İzmir ve Manisa, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Denizli ve Uşak çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Kıyı Ege'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra Güney Ege kıyılarında güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR  Parçalı zamanla çok bulutlu 21

AYDIN  Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 22

DENİZLİ Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 20

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Öğleden sonra Doğu Akdeniz'in doğusunda hafif toz taşınımı bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 25

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 23

HATAY Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

ISPARTA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 18

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20

KAYSERİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

SİNOP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla Orta Karadeniz'in parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22

ARTVİN Az bulutlu ve açık 20

SAMSUN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17

TRABZON Az bulutlu ve açık 18

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin güney ve batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17

ERZURUM Az bulutlu ve açık 8

TUNCELİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 18

VAN Az bulutlu ve açık 9

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Öğleden sonra bölgenin batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19

SİİRT Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 18

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'de öğleden sonra fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava DurumuParçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz’de; doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusunda öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısında akşam saatlerinden itibaren 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde , Dalga: 0,5 ila 1,5m, Orta Karadeniz'de 2,5m. Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğu, öğle saatlerinde batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan, kuzeyinde akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'nin güneyinde gece saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Akdeniz çok bulutlu, gece saatlerinde Batı Akdeniz'in batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) batısında sabah 4 ila 6 (30-50 km/sa);öğleden sonra 5 ila 7 (40-60 km/sa);kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m gündüz batısında 1,5 ila 2,5m. Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi, sis anında zayıf.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın