Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
19.11.2015 - 08:43

Yapılan son değerlendirmelere göre Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kastamonu, Karabük, Bartın, Sinop, Amasya, Tokat, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Batı Karadeniz'in doğu kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 21

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 17

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 18

TEKİRDAĞ Parçalı ve az bulutlu 18

EGE 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 16

İZMİR Az bulutlu ve açık 21

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık 17

MANİSA Az bulutlu ve açık 22

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 23

ANTALYA Az bulutlu ve açık 26

HATAY Az bulutlu ve açık 22

MERSİN Az bulutlu ve açık 21

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 15

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 15

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 14

SİVAS Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 12

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Bartın ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin, öğleden sonra Bartın, Sinop, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde doğu kıyılarında kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu 14

DÜZCE Parçalı yer yer çok bulutlu 18

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı 18

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 16

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

 Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile öğle saatlerinde Amasya ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 15

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı 19

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 14

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 18

DOĞU ANADOLU 

Parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 5

KARS Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 6

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 14

MUŞ Parçalı bulutlu 12

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı bulutlu 16

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 19

SİİRT Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 13

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 19

DENİZLERDE HAVA

Sabah ilk saatlerde Batı Karadeniz'in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), ilk saatlerde doğusunda batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7(40-60 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatı, gündüz saatlerinde doğusu güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), sabah saatlerinde batısında 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz'in doğusunda sabah 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga:0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatı, güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, gece son saatlerde kuzeydoğudan; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatı, sabah ilk ve gece son saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, gündüz güneybatıdan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0