Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
18.11.2015 - 08:43

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Hakkari ile bu sabah ilk saatlerde Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, kuzey kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 19

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 18

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 19

TEKİRDAĞ Parçalı ve az bulutlu 19

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 15

İZMİR Az bulutlu ve açık 19

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık 15

MANİSA Az bulutlu ve açık 20

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde sis bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 23

ANTALYA Az bulutlu ve açık 23

HATAY Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde sisli 22

MERSİN Az bulutlu ve açık 23

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 14

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 13

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 12

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 10

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 15

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 17

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 17

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 15

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 15

SAMSUN Parçalı bulutlu 16

TOKAT Parçalı bulutlu 13

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu 14

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Hakkari ile bu sabah ilk saatlerde Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 5

KARS Parçalı ve çok bulutlu 5

MALATYA Parçalı bulutlu 12

MUŞ Parçalı ve çok bulutlu 10

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu 15

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 17

SİİRT  Parçalı yer yer çok bulutlu 14

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 18

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı doğusu yer yer çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneydoğudan, batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam saatlerinde batısı 3 ila 5 (20-40 km/s), gece saatlerinde doğusu güneybatıdan 6 (50 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısı akşam saatlerinden sonra 1,0 ila 2,0m, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in doğusu yer yer 2,5m, Görüş:İyi,

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga:0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, sis anında yer yer zayıf.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve güneybatıdan, güneyi kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde güneyi 6 (50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Güney Ege 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinde Güney Ege'nin güneyi yer yer 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinde batısı güneybatıdan, akşam saatlerinde geneli kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0