Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kütahya, Bolu, Çankırı, Trabzon ve Artvin çevreleri ile Kastamonu'nun güney, Çorum'un kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik beklenmiyor, Ege ve Akdeniz'de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerimizde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR : Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kütahya, Bolu, Çankırı, Trabzon ve Artvin çevreleri ile Kastamonu'nun güney, Çorum'un kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevrelerinde çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bursa ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ISTANBUL Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 33

KIRKLARELI Az butulu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 36

KOCAELİ Parçalı, güney kesimleri yer yer çok bulutlu 34

EGE

Parçalı bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

DENİZLİ Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

IZMIR Parçalı bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

MANISA Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

AKDENİZ

Parçalı bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Osmaniye, Toroslar mevkii ve Adana'nın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 35

ANTALYA Parçalı bulutlu, iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 31

BURDUR Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

HATAY Az bulutlu 35

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu, kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

CANKIRI Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 31

ESKISEHIR Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

SİVAS Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Bolu çevreleri ile Kastamonu'nun güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 30

DÜZCE Parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 28

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon ve Artvin çevreleri ile Çorum'un kuzey kesimlerinde kuvvetli, Rize çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

SAMSUN Parçalı bulutlu 29

TOKAT Parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

TRABZON Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Erzincan ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 30

ERZURUM Az bulutlu ve açık, öğleden sonra kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu 32

KARS Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu 34

MALATYA Az bulutlu ve açık 37

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 36

SANLIURFA Az bulutlu ve açık 38

SIIRT Az bulutlu ve açık 38

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu sağanak yağışlı. Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan, Kuzey Ege'de akşam saatlerinden sonra batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Orta Akdeniz'de 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Orta Akdeniz'de 1,0 ila 2,0m Görüş:İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0