Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
16.07.2015 - 08:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bayburt, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Güney Ege ile Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatı kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 32

BURSA Parçalı ve az bulutlu 33

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 31

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 32

EGE 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Çeşme çevrelerinde kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 29

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 35

İZMİR Az bulutlu ve açık 36

MANİSA Az bulutlu ve açık 36

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 37

ANTALYA Az bulutlu ve açık 38

BURDUR Az bulutlu ve açık 33

HATAY Az bulutlu ve açık 35

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 31

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık 31

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 30

SİVAS Az bulutlu ve açık 27

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 27

DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 29

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 31

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 25

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 29

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

TOKAT Parçalı bulutlu 27

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Parçalı ve az bulutlu 29

ERZURUM Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KARS Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 34

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 40

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 38

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 41

SİİRT Parçalı ve az bulutlu 40

DENİZLERDE HAVA

Orta ve Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatı 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş:İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), Orta Ege'de kuzeyden 5 ila 7 (40-60 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), gece kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0