Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
14.07.2015 - 08:31 Son Güncelleme: 14.07.2015 - 08:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Rize'nin iç kesimleri, Artvin, Ardahan, Kars ve Erzurum çevreleri ile gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın çevreleri ile Kastamonu ve Düzce'nin kıyı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 31

BURSA Parçalı ve az bulutlu 31

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

İSTANBUL  Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 29

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 29

AYDIN Az bulutlu ve açık 38

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 35

İZMİR Az bulutlu ve açık 34

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın doğu kesimlerinde batı ve güneytbatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 34

ANTALYA Az bulutlu ve açık 36

BURDUR Az bulutlu ve açık 33

OSMANİYE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 15 30

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 14 30

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 15 30

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 8 28

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği, gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın çevreleri ile Kastamonu ve Düzce'nin kıyı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor.

BARTIN Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

BOLU Parçalı ve az bulutlu 28

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 32

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize'nin iç kesimleri ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

RİZE Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 27

TOKAT Parçalı bulutlu 28

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 26

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN  Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

BİTLİS Parçalı ve az bulutlu 29

ERZURUM  Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

MALATYA Az bulutlu ve açık 35

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık 39

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 35

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 39

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz 'in batısı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, öğle kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle saatlerinde 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0