Görüş Bildir
Haberler
Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu Transferini Durdurdu

Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu Transferini Durdurdu

Fatih
23.06.2014 - 21:25

Bayer Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu Transferini Şimdilik Durdurdu

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'in, Hamburg forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu transfer etmek için sürdürdüğü çabalarını şimdilik durdurduğunu bildirildi.

Bayer Leverkusen Üstyöneticisi (CEO) Michael Schade, yaptığı açıklamada, Hamburg Yönetim Kurulu Başkanı Carl-Edgar Jarchow’un kendisine, Çalhanoğlu’nu bırakmak istemediğini yazılı bir şekilde bildirdiğini söyledi.

Oyuncunun sözleşmesi bulunduğunu, bunu da kabul ettiğini ifade eden Schade, 'Benim için konu kapandı' ifadesini kullandı.

Bayer Leverkusen’in yine de bu konuda görüşme yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Schade, 'Şartlar değişirse bu konu hakkında görüşebiliriz. Biz Hamburg’a bir teklif sunduk. Biz oyuncuyu, oyuncu da bizi istiyor' şeklinde konuştu.

Öte yandan Hamburg Kulübü'nün Heidelberg kentindeki bir psikologdan 15 Temmuz’a kadar iş görmez raporu alan Çalhanoğlu’nu 2 doktor tarafından muayene ettireceği belirtildi.

Hamburg Teknik Direktörü Mirko Slomka, takımın yeni sezona hazırlandığı Glücksburg kentinde gazetecilere yaptığı açıklamada, genç oyuncuyla görüşmek istediğini ancak temas kuramadığını ifade ederek 'Şimdiye kadar telefonlarıma yanıt vermedi ancak yeni bir telefon numarası edinmiş. Gelecek hafta onunla görüşebileceğimi ve sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum' dedi.

Hamburg takımıyla son anda Bundesliga’da kalan genç oyuncu, yönetime takımdan ayrılmak istediğini iletmiş ancak yöneticiler buna izin vermemişti.

Bayer Leverkusen Kulübü'nün Çalhanoğlu için Hamburg'a 12,5 milyon avro teklif ettiği ifade edilmişti.

Bundesliga’da oynadığı ilk sezonda 31 maçta 11 gol atan ve 4 asist yapan genç oyuncunun, Hamburg Kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/almany...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın