Görüş Bildir
Haberler
Bakan Müezzinoğlu: 'Bu Ülkenin En Büyük Külhanbeyi Atatürk'

etiket Bakan Müezzinoğlu: 'Bu Ülkenin En Büyük Külhanbeyi Atatürk'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'külhanbeyi' diye eleştirildiğini belirterek Bu ülkenin en büyük külhanbeyi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Dünyaya en büyük külhanbeyliğini o yapmıştır, gerektiğinde de bu millet adına milletin liderleri yapmak zorundadır' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) hafta içi yaptığı uyarılardan sonra Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu da (TİSK), karamsar bir tablo çizdi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, dün itibariyle başkanlığı bırakan TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu, Eyüboğlu, 'Verimlilik artmazken, işgücü maliyeti hızla yükseliyor, işsizlik artıyor. Özel sektör yatırımlarında durgunluk hakim. Küresel yatırımcılar hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığı konularında Türkiye'ye çekingen bakıyor. Türkiye ekonomisinin küresel rekabet gücü 2012'de 43. sırada iken 2016'da 55. sıraya düştü' dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu ise eleştirilere, 'Kimsenin karamsarlık sürüklemeye ve motivasyonu bozmaya hakkı yok' diyerek yanıt verdi.

"En büyük külhanbeyi Atatürk'tür"

"En büyük külhanbeyi Atatürk'tür"

Müezzinoğlu konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘külhanbeyi’ diye eleştirildiğini de belirterek, “Bu ülkenin en büyük külhanbeyi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Dünyaya en büyük külhanbeyliğini o yapmıştır, gerektiğinde de bu millet adına milletin liderleri yapmak zorundadır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1795
923
113
93
41
28
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Textn

Senin ne haddine. O iğrenç, yalancı ağzınla "Atatürk" diyebileceğini mi sanıyorsun sen. Ne haddine ulan ibine

Melih Ugur Oktar

BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BEY DİYECEKSİN!!!!!

Berk

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, lütfen.

Yetti artık, bu arap kılıklı badem bıyıklı suratsız tipler... Ülkeyi bok bataklığına soktunuz iyice.