Ankara'ya Dönen Mansur Yavaş'tan Çağrı: ''Bugün CHP İl Başkanlığı Önünde Buluşuyoruz''
Diploması iptal edildikten sonra gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için Tayvan'dan apar topar İstanbul'a dönen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, dün Saraçhane'de düzenlenen eyleme katılmıştı. Bugün ise Ankara'ya dönen Yavaş, Güvenpark'ta bulunan CHP İl Başkanlığı önünde toplanma çağrısı yaptı.
Gözaltına alınan ve bugün ifadesi alınmaya başlanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarın adliyeye sevk edileceği açıklandı.

İBB Eski Genel Sekreter yardımcısı Buğra Gökce ile şüpheli sıfatıyla aranan Uğur Ataman’ın da yakalanmasıyla gözaltı sayısı 90 oldu.
İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına karşı yürütülen eylemler üçüncü gününde de devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yurttaşları Saraçhane'ye çağırırken, ABB Başkanı Mansur Yavaş da saat 20.30'da, Ankara Güvenpark'ta bulunan CHP İl Başkanlığı önünde toplanma çağrısı yaptı.
İşte o çağrı:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın