Akdeniz’de 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
AFAD, Akdeniz’de gece saatlerinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Yunanistan’a bağlı Girit Adası açıklarında yaşanan deprem, Türkiye’den de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Akdeniz’de yaşanan 5.0 büyüklüğündeki deprem, Türkiye’de de korkuya neden oldu.

AFAD’ın paylaşımına göre, saat 01.33’te ve yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Akdeniz Bölgesi’ndeki bazı kentlerden de hissedildi.
Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı ve merkez üssünün Akdeniz’deki Girit Adası açıkları olduğunu paylaştı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
AFAD’ın paylaşımı 👇

Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımı 👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın