2008’de Yapılan Akademik Bir Çalışmada İnsan Seslerini Tanımak da Zorlanan Kadın Kimin Sesini Tanıyabilmiştir?
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Kim Milyoner Olmak İster'in 18 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde sorulan “2008’de İngiltere’de yapılan akademik bir çalışmada yüzlerini görmediği sadece kendi kızının sesi de dahil insan seslerini tanımak da zorlanan 60 yaşındaki bir kadın sadece kimin sesini tanıyabilmiştir?” sorusu gündem oldu.
İşte detaylar 👇
2008’de İngiltere’de yapılan akademik bir çalışmada yüzlerini görmediği sadece kendi kızının sesi de dahil insan seslerini tanımak da zorlanan 60 yaşındaki bir kadın sadece kimin sesini tanıyabilmiştir?
A) II. Elizabeth
B) Sean Connery
C) Elvis Presley
Doğru cevap: Sean Connery
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle yaşam haberlerini yakından takip ediyor ve okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri


Yorum Yazın