Görüş Bildir
Haberler
2018'de Kullanmalara Doyamadığımız En İyi 15 Mobil Uygulama

etiket 2018'de Kullanmalara Doyamadığımız En İyi 15 Mobil Uygulama

'Gelecek mobilde.' klişesi geleceği ceplerimizde, yanımızdan ayırmadan taşıdığımız şu günlerde pek de anlamlı değil. Fakat her yıl hayatımıza renk katan, bazen kolaylaştıran bazen de eğlendiren uygulamalarla mobil uygulamalara. hayran olmaya devam ediyoruz.

O halde her yıl zaten indirme listelerinde birinci olan tanıdık uygulamaları bir kenara bırakarak 2018'de gönüllere taht kuran uygulamalara bir bakalım mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. SHAREit

1. SHAREit

SHAREit'in alametifarikası aynı kablosuz ağa bağlı olan kişilerin mobil telefonları ya da bilgisayarları arasında ses, fotoğraf, video aktarmasını sağlayan bir kurtarıcı olması.

İndirmek için: iOS & Android

2. Bitmoji

2. Bitmoji

Bitmoji'nin temel özelliği kendinizi ya da bir dostunuzu anlatan karikatür avatarları oluşturmanıza imkan vermesi ve bunu da hayli gelişmiş, eğlenceli özellikleriyle sunması!

İndirmek için: iOS & Android

3. Subway Surfers

3. Subway Surfers

Bağımlılık yapan bir oyunla karşı karşıyayız. Trenlerin üzerinden, sağından solundan hoplayıp zıplayarak öylesine eğlendik ki milyonlarca kez indirildi bu uygulama. Durmadan gelen yenilikler de cabası.

İndirmek için: iOS & Android

4. LINE

4. LINE

WhatsApp'ın yıllardır kafamızda oluşturduğu soru işaretleri alternatifleri için de hafızalarda yer açmamızı sağladı. LINE, sunduğu özellikler ve birçok farklı ülkede gördüğü taleple dünyada en çok kullanılan WhatsApp alternatifi olarak bu yıl yerini aldı.

İndirmek için: iOS & Android

5. TikTok

5. TikTok

Her ne kadar kötü bir imajı da olsa TikTok'un çoğumuz hastasıyız. 2018'de en çok kullandığımız, en sevdiğimiz uygulamalardan biri olsa da kullanırken biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

İndirmek için: iOS & Android

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sling Drift

6. Sling Drift

Oyunları seviyoruz, siz sevmiyor olsanız da çevrenizdeki herkesin oynadığı oyunlara şöyle bir bakarsanız bu sevgiyi daha net görebilirsiniz. Rekabet hissinin hat safhada olduğu Sling Drift de bu oyunlardan biri ve otomobilimizle sonsuz bir parkurda drift yaptığımız bu oyunu 2018'de çok oynadık.

İndirmek için: Android

7. Todoist

7. Todoist

Yapılacaklar listenizi oluşturmak ve takibini yapmak için Todoist en iyisi diyebiliriz. Vaatleri basit, bunaltıcı olanları üstleniyorlar ve 2018'de bu uygulamayı hayatını düzene sokmak için birçoğumuz sıkça kullandık

İndirmek için: iOS & Android.

8. Sleep Cycle

8. Sleep Cycle

Düzenli uyku hep bir sorun mu olacak? Yorgun uyananlar yahut mütemadiyen uykusuzluk çekenler, sözümüz sizlere. 2018'de uyku düzenimizi yerine getirmek için çabalayan Sleep Cycle'ı çok sevdik. 

Çalışma biçimi şöyle, uyanmanız gereken en geç saati ona söyleyin ve Sleep Cycle'a işi bırakın. Nefes ritminizi takip ederek derin uykuda olmadığınız o doğru anda sizi uyandırarak dinç bir şekilde güne başlamanızı sağlayacak.

İndirmek için: iOS & Android

9. Faladdin

9. Faladdin

Kahve falını seviyoruz ve randımanlı fal bakacak dostlarımız da hep yanımızda olmayabiliyor. Yerli girişim Faladdinle kahve fincan ve tabağını çekerek 2018 boyunca yüzlerce kez falımıza baktık, 3 vakte kadar neler olacağını öğrendik.

İndirmek için: iOS & Android

10. Seven

10. Seven

Zamanı olmayanlar, egzersiz yaparken sıkılanlar, 2018'de toplandık! Seven, bilimsel olarak kanıtlanmış tekniklerle ihtiyacınız olan minimum hareket sayısını minimum tekrarla uygulamanızı sağlıyor. Günde 7 dakikayla değişilir mi demeye gerek yok, değişiliyor!

İndirmek için: iOS & Android

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. PUBG Mobile

11. PUBG Mobile

PUBG'yi duymayan varsa en azından mobil platformda yayınlanan ve milyonlarca oyuncunun saatlerce başında vakit geçirdiği PUBG Mobile'ı mutlaka duymuştur. Battle royale türünün en iyi örneği sayılan oyunu bu yıl çok sevdik.

İndirmek için: iOS & Android

12. Rome2rio

12. Rome2rio

Gezmeyi hangimiz sevmiyoruz? Uygun fiyata gezmeyi? Hepimiz seviyoruz, kabul. Bir seyahat planı yaparken, hedeflediğiniz noktaya nasıl erişeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız Rome2rio yanınızda. 

Uçakla mı, trenle mi, otobüsle mi yoksa otomobille mi gitmek daha mantıklı, tümünü ortak bir paydada değerlendiriyor, en mantıklısını sizinle paylaşıyor. 2018'de çok sevdik, herhalde uzun süre de yanımızdan ayırmayacağız.

İndirmek için: iOS & Android

13. Tinder

13. Tinder

Hayatının aşkını arayanlar 2018'de de Tinder'da buluştu, belli ki buluşmaya da devam edecekler. Popülaritesi azalmak şöyle dursun bu yıl da katlanarak arttı, severek kullanıldı diyelim.

İndirmek için: iOS & Android

14. Scanner Pro

14. Scanner Pro

Fotoğrafları, belgeleri PDF halinde taramamız gerektiğinde çoğu zaman bir tarayıcı yahut bir kırtasiye arıyorduk. Scanner Pro herhangi bir yüzeyi tarayıp PDF haline getirmenizi sağlayan uygulama. Öyle iyi ki, bol bol kullandık.

İndirmek için: iOS

15. Onedio Mobil Uygulaması

15. Onedio Mobil Uygulaması

Hem yepyeni bilgiler hem de sadece uygulamada bulabileceğiniz testler ve kamera arkası görüntülerinin hepsini ve daha fazlasını daha hızlı keşfedebilmek Onedio mobil uygulamasının sunduğu ayrıcalıklardan bazıları. Daha iyi anlatmak açısından, birden fazla uygulamanın oluşturduğu Voltran diyebiliriz. 2018'de çok sevdik, sizi de bekliyoruz!

İndirmek için: iOS & Android

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
108
35
21
21
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammet Balli

evet uygulamanızı kullanıyoruz da sizin kulağınızı da iyi çınlatıyoruzdur valla hala bok gibi bir uygulamanız var

Levent sakarya

Niye nesi varki onedionun.

Merdan Rozyyev

TikTok'u bulanın Allah belasını versin

Lejon

Onedio oldu mu şimdi kendin #1 olmaydın. bu kadar tevazu fazla geldi.