Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak Gözaltında
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Ünlülere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerin sayısının 11 olduğu iddia ediliyor. A Haber'deki bilgilere göre İstanbul İl Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Sena Yıldız'ın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.
Detaylar geliyor…
Türkiye’de son yıllarda yapılan uyuşturucu operasyonuna bir yenisi daha eklendi.

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve oyuncu İrem Sak’ın gözaltına alındığı öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde de ünlülere bir uyuşturucu operasyonu daha düzenlenmiş ve bazı isimlere yapılan testte uyuşturucu tespit edilmişti.
Medyaya da uyuşturucu operasyonu yapılmıştı.
Öte yandan medya sektörüne yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda da Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rümeysa Cebeci gözaltına alınmıştı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın
ülkede bahis oynamayan, uyuşturucu kullanmayan, tiktok videosu çekmeyen, burun estetiği yapmayan, dubai tatiline çıkmayan, gözaltına alınmayan ve büyük resmi... Devamını Gör
Burun estetiği çok masum kalmadı mı ya orada 😅
İçimden bir ses biz bu ünlü haberleriyle oyalanırken esas olaylar olup bitiyor diyor ama…
çok komik sjgsjsgs