Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Sema Aydemir Kimdir? Sema Aydemir Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Sema Aydemir Kimdir? Sema Aydemir Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programının 2022 sezonu dün akşam başladı. Survivor All Star formatı ile ekranlara gelen 2022 sezonunda geçtiğimiz sezonlardan tanıdığımız isimler yer alıyor. Geçmiş senelerde Survivor olma yolunda tüm çabasını ve hırsını ortaya koyan yarışmacılardan en başarılı olanların ve en sevilenlerin bir araya getirildiği kadroda eski Survivor yarışmacılarından Sema Aydemir'de kadroda yer alıyor. Peki Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Survivor 2022 All Star'ın yarışmacı kadrosu açıklandı. Ünlüler ve gönüllüler olarak ikiye ayrılan takımlarda geçtiğimiz senelerin en sevilen ve en beğenilen yarışmacılarının yer aldığı görüldü. En başarılı kadın ve erkek yarışmacıların bir araya geldiği Survivor 2022 kadrosunda eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'de yer alıyor. Peki, Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Sema Aydemir Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Sema Aydemir Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da doğdu. 3 kız kardeşi olan Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak da bu kız aynı yarışmada olacak. 1.70 boyunda olan iddialı yarışmacının kilosu ise 63'tür. 

Survivor 2017 ve Survivor 2018 All Star'da mücadele veren Sema Aydemir, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmiş başarılı bir atlet. 2012 Londra Olimpiyatları'nda 4x400 metre bayrak yarışına çıkan Sema Aydemir; Pınar Saka, Birsen Bekgöz, Meliz Redif birlikte mücadele verdi.

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı. 2022 Survivor All Star'da ikizi ile birlikte mücadele verecek.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın