Görüş Bildir
Haberler
Yağmur Banda Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Yağmur Banda Kaç Yaşında ve Nereli?

Yağmur Banda Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Yağmur Banda Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
16.01.2022 - 18:33

Tv8 ekranlarının Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022, dün akşam başladı.  All Star konsepti ile bu yıl ekranlardaki yerini alan Survivor'da geçtiğimiz sezonlarda yarışan, tanıdığımız isimleri görüyoruz. Bu isimlerden biri de Yağmur Banda. Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasındaki iddialı isimlerden olan Yağmur Banda, 2018 yılındaki azmi ve hırsı ile tanınıyor. Peki Survivor 2022 All Star kadrosunda mücadele verecek olan Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek isimlerden biri deYağmur Banda. Yarışmanın en iddialı isimleri arasında 2018 yılında gönüllüler takımında yer alan Yağmur Banda da yer alıyor. Peki, Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yağmur Banda mesleği ne?

Yağmur Banda Kimdir? Yağmur Banda Kaç Yaşında ve Nereli?

Yağmur Banda Kimdir? Yağmur Banda Kaç Yaşında ve Nereli?

1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda aslen İzmirlidir. Liseden mezun olduktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekwando takımında yer almıştır. Spor kariyeri boyunca, Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi olan Yağmur Banda, Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir.

Yağmur Banda Kimin Yerine Geldi?

Yağmur Banda Kimin Yerine Geldi?

İddialara göre yarışma öncesi yapılan koronavirüs testlerinde Nisa Bölükbaşı'nın pozitif çıkması ile karantinaya alındı. Nisa'nın yerine ise yedek yarışmacılardan Yağmur Banda dahil oldu.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın