Görüş Bildir
Haberler
Sorusuna Kızdığı Hastaya ve Yakınlarına Bağıran Doktor Hakkında Soruşturma Açıldı

etiket Sorusuna Kızdığı Hastaya ve Yakınlarına Bağıran Doktor Hakkında Soruşturma Açıldı

Aydın'da ameliyat olan hastasıyla konuşan bir doktor, hastanın 'Beni siz değil, başkası ameliyat etti' sözlerine sinirlendi. 'Ameliyatı yapan benim uzmanım. Benim yapmam şart mı?' diyerek yaşlı kadına çıkışan doktor, daha da öfkelenerek 'Ne biçim şeysiniz siz ya?' dedi. Bu sözler üzerine bir hasta yakınıyla tartışmaya başlayan doktor, küfür içeren sözler sarf etti. O anlar odada bulunan bir kişi tarafından da kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen hastane yönetimi ise 'İlgili kişi hakkında ivedilikle hukuki süreç başlatılmıştır'' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığına göre Muğla Milas'ta yaşayan 87 yaşındaki Mesure Toker adlı kadın, bel kayması şikayetiyle geçtiğimiz çarşamba günü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde başvurdu. 

Aynı gün ameliyatı gerçekleştirilen Toker, ertesi sabah Algoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. O. N. A., tarafından ziyaret edildi.

Doktordan hastaya: Ne biçim şeysiniz siz ya?

Doktordan hastaya: Ne biçim şeysiniz siz ya?

Doktor, 'ameliyatı sen yapmadın, başkası yaptı' diyen hastasına 'Benim uzmanım yaptı. Benim yapmam şart mı? Adam uzman, uzman. Kıçından görmediğine göre yapanı... Suçlama lütfen 'yapılmadı, kim yaptı' diye. Ne biçim şeysiniz siz ya?' diyerek tepki gösterdi.

Doktor, daha sonra "Bir hastayla nasıl böyle konuşabilirsiniz?" diyen hasta yakınıyla da tartışmaya başladı.

Doktor, daha sonra "Bir hastayla nasıl böyle konuşabilirsiniz?" diyen hasta yakınıyla da tartışmaya başladı.

O anlar odadaki bir kişi tarafından kayıt altına alındı. 🎥 (Görüntüler küfür içeriyor)

"Mağdur ve mahcup duruma düştüm"

"Mağdur ve mahcup duruma düştüm"

Yaşananların ardından DHA'ya konuşan hasta Mesrure Toker şunları söyledi: 

'Mağdur duruma düştüm. İyileşmeden beni yolladılar. Ameliyatı kendi değil, asistanlarına yaptırdı. Saat 04.00'den saat 09.00'a kadar ağrılar içerisinde kaldım. Benim ameliyatımı gerçekleştirenler iğne yaptı. Diğer doktor hiç gelmedi. En sonunda geldikten sonra bizi kovdu. Kötü laflar etti. Mağdur ve mahcup duruma düştüm. İyileşmeden evimize çıktık geldik' dedi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rektör: Hukuki süreç başlatıldı

Rektör: Hukuki süreç başlatıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, hastanede yaşanan olayla ilgili üniversitenin sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yaptı. 

Aldemir, 'Sosyal medyada yer alan görüntüler kamuoyu vicdanında olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. İlgili kişi hakkında ivedilikle hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
963
156
80
48
44
42
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?