Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Sokakta Efendi, Mutfakta Aşçı, Yatakta Leopar Gibi Olmasını Bilen Beylerin 13 Özelliği

etiket Sokakta Efendi, Mutfakta Aşçı, Yatakta Leopar Gibi Olmasını Bilen Beylerin 13 Özelliği

Erkekler sürekli olarak kadınlarla ilgili beklentilerini sıralayıp duruyor.  Zannediyorlar ki bizim onlarla ilgili hiç kriterimiz yok. Bu yüzden de nedense dünyanın en rahat insanları olarak dolaşıyorlar. Halbuki o işler öyle değil! Amaç eğer mükemmel erkekteki olması gereken özelliklerse, onu da çok iyi biliriz! 

Buyrun hanımlar ve beyler, işte o adam!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sokakta efendi olan bir bey, otobüs, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında mutlaka ayakta olan kadınlara yer verir; bacaklarını açıp oturmaz.

2. Dışarıda bir mekanda takılırken efendi gibi yiyeceğini yer, içeceğini içer; tanımadığı kadınlara salça olup can sıkmaz.

3. Birileriyle sohbet ederken mutlaka karşısındakini dinler; cep telefonu, yan masa veya televizyondaki maç ile ilgilenmez.

4. Bir hanımla yemek yemeğe gittiğinde önündeki yemeği vahşi doğadaki bir aslan gibi parçalayarak yemez; sakin sakin takılır.

5. Mutfakta her zaman harikalar yaratır. 1 TL'lik makarnadan bile beş yıldızlı restoranlara yakışır spesiyaller çıkartır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilisine sürpriz yemekler hazırlamak, onun için bir görev değil, zevk aldığı bir hobidir.

7. Kendi karnı acıktığında basit bir tost yapacak olsa bile süslediği tabağı görünce sizin de karnınızın acıkmasına sebep olur.

8. Sadece antin kuntin yemekleri değil, yayla çorbasından kıymalı patatese kadar geleneksel yemekleri de çok iyi kıvırır.

9. Yatakta ise hanımına bir sincap gibi narin yaklaşıp, bir panter gibi devam etmeyi de kimseden öğrenecek değildir!

10. Kendi isteklerini ön planda tutmaz; mutlaka hanımının dilek ve şikayetlerini özenle değerlendirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sürprizlere açıktır, tek düzelikten hoşlanmaz. Karşısındaki kadına verdiği elektrik, şehrin yüksek gerilim hattındaki enerjiye eşittir.

12. Her şey bittikten sonra kıçını dönüp uyumaz, eşinin yanında gaz çıkartmaz ve kalkınca ilk olarak çoraplarını giymez.

13. Bütün bu özelliklere sahip adamların sayısı yeryüzünde 5 ile 10 arasında değişmektedir. Onların da ya başı bağlıdır, ya da ömrünüz boyunca size denk gelmez.

Acı gerçekler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
703
406
303
119
94
52
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kızlar bu anlattığınız moddaki erkeklerin erkek ortamındaki hayvanlığını da biz görüyoruz bence hiç zorlamayın :D Ayrıca umursamaz,zengin,yüzsüz ne kadar erk... Devamını Gör

Dothraki

Cinsellik yaşamadığım için (Gülmeyin lan) #9 'dan sonrakileri bilemem. #1 'de de doğruya doğru bacağımı açıp oturmam. Ancak her kadına da yer vermem. Zira te... Devamını Gör

Darth Vader

Kızgın emoji bırakan arkadaş neye göre ifade bıraktı

esocan

büyük ihtimalle sincaplıktan leoparlığa geçiş evresinde sıkıntı var.