Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerinde Hangi Tatlı Gibi Etki Bırakıyorsun?

etiket Sevgililerinde Hangi Tatlı Gibi Etki Bırakıyorsun?

Herkes sevgileri üzerinde bir tatlı etki yaratır. Peki hangisi? Yanıtını öğrenmek istiyorsan hemen teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şimdi olsa hangisini bir solukta yersin?

2. Çocukken bu çizgi filmlerden hangisini daha çok severdin?

3. Bir de meyve seç.

4. Şimdi de bize hangi dönemin tarzını daha çok beğendiğini söyle.

5. Kendi veya sevgilin için bir topuklu ayakkabı seç desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bu evlerden hangisinde yaşamak istersin?

Tiramisu!

Tiramisu!

Senin sevgililerin üzerinde bıraktığın tatlı etkisi kesinlikle tiramisu gibi. İlişkilerinin ilk birkaç haftası sevgililerin 'acaba bu iş olmayacak mı, aradığım insan bu değil mi?' diye düşünse de zaman ilerledikçe senin aslında ne kadar da harika bir insan olduğunun farkına varıyorlar. E zaten o dakikadan sonra da ister istemez vazgeçilmez biri haline geliyorsun. Kısacası ısınma turları geçtikten sonra senden iyisi yok.

Baklava!

Baklava!

Senin sevgililerin üzerinde bıraktığın tatlı etkisi kesinlikle baklava gibi. Oldukça tatlı ve eğlenceli birisin. Senin sevgililerin ilk andan itibaren sana tutkuyla bağlanıyor. Çünkü sen herkesin sevgili olmak isteyebileceği bir tarzdasın. Bir yandan geleneklerine bağlı ve evcimen bir yandan da uçarı tarafını asla kaybetmeyen birisin. Seninle sevgili olmak istemeyen birisi kusura bakmasın ama kafayı yemiş olmalı.

Brownie!

Brownie!

Senin sevgililerin üzerinde bıraktığın tatlı etkisi kesinlikle brownie gibi. Uyumlu, arkadaş canlısı ve birlikte vakit geçirmesi eğlenceli birisin. İlişkilerin en önemli olayı zaten iyi vakit geçirmek. Bu sağlandığında bir ilişkinin iyi gitmemesi için çok ekstra sebepler olması gerekli. Sen uyumlu biri olduğundan sevgililerin de sana ayak uydurmakta hiç problem çekmiyor. Bize de maşallah demekten başka bir şey düşmüyor.

Panna Cotta!

Panna Cotta!

Senin sevgililerin üzerinde bıraktığın etki kesinlikle panna cotta gibi. Değişik bir tarzın olduğunu kabul etmemiz lazım. Bir kere yumuşak kalplisin. Merhametli bir insan olduğundan insanları kırmaktan çok çekiniyorsun. Elinden gelse tüm insanların mutlu olmasını sağlayabilirsin. Böyle iyi yürekli ve temiz kalpli bir insan da seni ilişkilerinde oldukça ön plana çıkartıyor. Sonuçta kim tertemiz bir yüreği olan insanla birlikte olmak istemez ki?

Cheesecake!

Cheesecake!

Senin sevgililerin üzerinde bıraktığın etki kesinlikle cheesecake gibi. Sen zıtlıkların mükemmel bir şekilde vücut bulmuş halisin. Bazı huyların ilk başlarda tutarsız gibi gelse de uyumsuzluğun müthiş uyumuyla sevgililerinin aklını başından almak senin için çocuk oyuncağı. İlk başta sana ön yargıyla yaklaşsalar bile içindeki cevheri gördüklerinde harika bir partner haline geliyorsun. Bunların yanı sıra oldukça da zeki bir insan olduğunu söylemeden geçmeyelim. Zeki insan eşittir evlenilecek insan.

Bitter çikolata!

Bitter çikolata!

Senin sevgililerin üzerinde bıraktığın etki kesinlikle bitter çikolata gibi. İlk başlarda biraz acı gelsen de insanlar sendeki bu tada bayılıyor. Bir kere keskin çizgileri olan bir insansın. Kesinlikle ama kesinlikle kendinden taviz vermiyorsun. İlişkinin baskın tarafı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Dominant karakterler ilişkiyi ayakta tutan karakterlerdir. Şunu da eklemeden geçmeyelim. Senin keskin çizgileri olan bir insan olman ilişkin için fedakarlıklarda bulunmayacağın anlamına gelmiyor. Aksine oldukça fedakar birisin. Tabii ki kıymetini bilene.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
476
219
207
68
20
19
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ilhan napcan

Sevgilim yok

Günay Bilit

bitter çikolatamı hiç sevmem sevmeyenler like