Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Alanda Yeteneklisin?

etiket Sen Aslında Hangi Alanda Yeteneklisin?

Samsung Türkiye
28.01.2015 - 17:01 Son Güncelleme: 06.02.2015 - 17:49

Bazı yetenekler sonradan elde edilebilirken, bazılarıysa doğuştandır; yani sonradan elde edilemez ve yapacak da bir şey yoktur. Peki ya senin yeteneğin ne? Bunu öğrenmenin tek yolu var!

1. Zaman makinesi keşfedildi ve bir dahiyle akşam yemeğine katılacaksın, hadi seç randevunu!

2. Peki ama seninle o dahi neden buluşsun ki?

3. Dahini aldın, bu zamana getirdin ve şimdi de şimdiki zamanda yemek yiyeceksiniz. Peki ama ayağına ne giyeceksin?

4. Yemekten geldiniz, ona şimdiki zamanı anlatmak istiyorsun. Bunun da en pratik yolu pek tabii ki film. Şimdi de beraber izleyeceğiniz bir film seç!

5. Neyse film bitti ve oturup konuşuyorsunuz; laf döndü dolaştı lise yıllarına geldi ve ona benim en sevdiğim ders:

6. Ondan fikir olarak çok büyük şeyler kazandın. Sen artık hangi ödülü almaya hazırsın?

7. Peki ya, hangi emoji tam sen?

8. Hadi bir de meşhur bir selfie seç!

9. Pekii, bir şirin olsan hangisi olurdun?

10. Son olarak... Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için insanlar üzerinde hangisini iyileştirici bir etki olarak kullanırdın?

Görsel alanlarda yeteneklisin!

Renklere, şekillere inanılmaz bir yeteneğin var, telefonun da en az senin kadar yetenekli olmalı, senin görsel dünyandaki her mucizeyi mükemmel fotoğraflara - videolara dönüştürmeli. 

Nerede olursan ol, Samsung Galaxy A’yla hayat hep rengarenk! Super AMOLED ekran teknolojisiyle manzara ya da fotoğraflara orijinal renkleriyle bak, muhteşem renk doygunluğuyla her görüntünün keyfini çıkar.cevapla beraber Samsung Galaxy A videosu açılıyor!

Hafızan çok kuvvetli!

Duyduklarını, gördüklerini unutman mümkün değil. Üstelik hafızan mükemmel bir sünger gibi sürekli beslenmek istiyor. İşte tam da bu yüzden sürekli internettesin! Twitter'da geziniyor, Facebook'ta en cool şeyleri sen paylaşıyorsun. 

Renkli, enerjik tasarımı ve sosyal medya hesaplarına canlılık katacak muhteşem özellikleriyle Samsung Galaxy A, hayatındaki sınırları aşmaya ve seni her an dünyayla bağlantıda tutmaya geldi!

Sayısalın Başkanısın!

Rakamlarin büyüleyici evreni senin anayurdun. 2 çocuğun olsa birine x birine y adı verebilirsin.Başkalarının hesap makinesiyle çözdüğü problemler senin için çocuk oyuncağı. Kafanın harıl harıl çalışmadığı bir dakika yok! Senin hızına yetişmek imkansıza çok yakın. 

1,2 GHz Dört çekirdekli işlemci ile donatılmış Samsung GALAXY A teknoloji meraklılarının hayran kalacağı hızlarda çalışır, süratinize eşlik eder.

Empati kurabilmede üstüne yok!

Sen insanların ne hissettiğini, ne düşündüğünü hatta bu dünyadaki yegane amaçlarını şıp diye anlıyorsun! Bazıları buna 6. his diyor ama hayır bu senin efsane empati yeteneğinden geliyor. Bu yüzden de herkes seninle arkadaş olmak istiyor. Onları hayal kırıklığına uğratma !

Samsung Galaxy A’nın Geniş Açılı Selfie özelliğiyle, 120 derecelik geniş bir alanı kolayca tek bir kareye sığdırabilir; eğlenceyi kimseyi kadraj dışında bırakmadan kaydedebilirsin. 5MP ön kamerası ve Akıllı Selfie özelliğiyle Samsung Galaxy A her zaman seninle!

Seslerin Efendisisin!

Dünya ahenkle dönüyor ve sen onu sarmalayan müziği içinde hissedebiliyorsun. Notalar kafanda ilahi bestelermiş gibi çınlıyor. Müzik olmazsa olmazın. Ama onun ahengini bozacak her şey yaşama sevincini bir tık azaltıyor. 

Otomatik Ses Ayarı ile Samsung GALAXY A3, arka plan çevre gürültüsüne karşılık ses seviyesini otomatik olarak artırır veya azaltır. Kafandaki müziği hiç bir şeyin bozmasına izin vermez.

Cevap Sensin: Samsung Galaxy A

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
887
436
342
315
221
131
131
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özge

Vay be sayısalın başkanı çıktım :D

Erhan Karakaş

Empati sonucu çıktı... Bütün cevapları değiştirdim yine empati çıktı. Ya**ak gibi bi test. Bu testi kim hazırladıysa insan ruhuna en ufak bir saygısı yok.

Eser Gyursel

sayisal baskani ciktim doru cikti