Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Öğrendikten Sonra Size 'Yok Artık!' Dedirtecek, Ünlülerle İlgili Hiç Duymadığınız 15 Enteresan Bilgi

etiket Öğrendikten Sonra Size 'Yok Artık!' Dedirtecek, Ünlülerle İlgili Hiç Duymadığınız 15 Enteresan Bilgi

Ünlü isimlerin başından geçen, hepsi birbirinden ilginç bu olayları öğrenince çok şaşıracaksınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Billy Joel, gerçek hayranlarının önünde olabilmek için konser verdiği yerlerde ön koltukları sattırmaz. Onları ucuz koltuklarda oturan kişilere rastgele dağıtır, bu yüzden ön sırada oturanlar her zaman zenginler değildir.

2. Carrie Fisher, bir zamanlar arkadaşına saldıran bir yapımcıya mücevher kutusunun içinde bir inek dili gönderdi ve "Bir sonraki teslimatta, daha küçük bir kutuda senin dilin olur." dedi.

3. Keanu Reeves, filmlerden aldığı ücretin çoğunu yapımcılara geri verdi. Bu sayede yapımcıların başka önemli isimleri kadroya dahil etme şansı oldu.

Örneğin, 'Şeytan'ın Avukatı' filminde Reeves'in birkaç milyon doları geri vermesiyle birlikte Al Pacino filmin kadrosuna dahil oldu. Reeves, Gene Hackman'la çalışabilmek için 'The Replacements' filminde de aynı şeyi yaptı.

4. Ünlü basketbolcu Michael Jordan, bir keresinde bir garsondan kendisine içki getirmesini istedi ve garsonun eline bahşiş olarak 5 dolarlık bir çip sıkıştırdı.

Onunla aynı masada oturan Kanadalı buz hokeyi oyuncusu Wayne Gretzky ise garsonu durdurdu, 5 dolarlık çipi geri istedi ve Jordan'ın masadaki 100 dolarlık çiplerinden birini alıp ona verdi. Sonra da, 'Las Vegas'ta böyle bahşiş verilir, Michael.' dedi.

5. Eminem, kızı Hailie'nin mezuniyet balosu kraliçesi seçilmesini boş bir sınıftan izledi, çünkü dikkati üzerine çekmek istemiyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Angelina Jolie, bir zamanlar kendisini öldürmesi için bir kiralık katil tutmaya çalıştı. Çünkü ailesinin, cinayeti intihardan daha kolay kabulleneceğini düşündü.

Kiralık katil, Jolie'ye bir ay bekleyip bu konuyu iyice düşünmesini söyledi.

7. Nirvana, Buenos Aires'de büyük bir konser verdi. Ancak seyirciler Nirvana'dan önce sahneye çıkan bir kız grubuna çamur ve çöp atmaya başladı.

Kurt Cobain, bu yaşananlara öyle üzüldü ki; konserde sadece az bilinen şarkılarını söyleyip 'Smells Like Teen Spirit' gibi şarkılara yer vermedi ve kendi şovunu sabote etti.

8. Mark Twain, hayatı boyunca pek çok yere seyahat etti ve bir keresinde bununla ilgili şöyle dedi: "Seyahat; önyargı, bağnazlık ve dar görüşlülük için ölümcüldür ve halkımızın çoğunun buna şiddetle ihtiyacı var."

'Erkekler; hoşgörü, erdem ve yardımseverliği dünya üzerindeki küçücük bir toprak parçasında sadece sebze ekerek öğrenemez.'

9. Muhammed Ali, Vietnam Savaşı'nda ABD Silahlı Kuvvetleri'nde hizmet vermeyi reddedince unvanı elinden alındı, pasaportu iptal edildi ve beş yıl hapis cezası ile karşı karşıya kaldı.

Muhammed Ali bununla ilgili, 'Benim Vietkonglarla bir sorunum yok. Onlar beni zenciyim diye hiç aşağılamadı.' dedi.

10. 2009 yılında Stephen Hawking herkese açık bir parti düzenledi ancak duyurusunu parti bittikten sonra yaptı.

Böylece partiye sadece zaman yolcuları katılabilecekti, ki tahmin ettiğiniz gibi partiye katılan hiç kimse olmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Michael Jackson, o kadar çok Spiderman olmak istiyordu ki; bunun için bir dönem Marvel'ı bile satın almaya kalktı.

12. Mozart, sanatçı Adriana Ferrarese del Bene'nin performansını hiç beğenmezdi. Çünkü del Bene, alçak notalarda başını yere eğip sallamaya başlar ve yüksek notalara çıkarken de boynunu yukarı uzatırdı.

Mozart, del Bene için düşük notalarda başlayıp bir anda yüksek notalara geçen şarkılar yazdı. Sanatçı, bu şarkıları seslendirirken tıpkı bir tavuğa benziyordu.

13. Taylor Swift, zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası, üç nesil boyunca banka başkanlığı yapmış bir ailenin üyesiydi ve Merrill Lynch için çalışıyordu.

Swift, 14 yaşındayken ailesi ile birlikte Nashville'e taşındı ve burada babası, Swift'in ilk imzasını attığı Big Machine'den hisse satın aldı.

14. Prenses Diana, canlı yayında bir AIDS hastasının elini eldiven giymeden sıktı ve AIDS'in temas yoluyla geçebileceğine olan yaygın inanca meydan okudu. Bu an, AIDS hastası olanlar için çok büyük bir andı.

15. George Westinghouse, maddi sıkıntıya düştüğü dönemde Nikola Tesla ile konuşup telif hakkı için yaptıkları anlaşmadan feragat etmesini istedi.

Tesla, kendisine milyonlar kazandıracak olan sözleşmeyi yırttı ve Westinghouse'a, 'Para ile ilgilenmiyorum. Tek derdim, arkamda insanlık için bir şeyler bırakabilmek...' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1792
404
240
28
27
27
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

keanu reeves ve muhammed ali nası bi kral yaa..adam lafının sözlükteki anlamı..billy joel ve diana da öyle..angelina zaten psikopat,sorunlu bi kişilik..

Uygar Aytun

Kurt Cobain, Tesla ve Mark Twain'i de katmak lazım. Mozart da epey trolmüş ayrıca :)

Tesla sana daha ne kadar hayran olunur bilmiyorum 🙏🏻

Pasif Kullanıcı

Tesla adamdir, Edison'un anasini sikeyim.