Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
07.01.2014 - 08:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin yüksek basınç merkezinin etkisi altında kalmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Bu nedenle ülke genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayının görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: İç ve batı kesimlerde güney yönlerden, doğu bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin iç ve doğu bölgelerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayının görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.  

BALIKESIR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 11 

ÇANAKKALE Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 12 

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.12 

YALOVA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 14

  • EGE

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don ile birlikte sis hadisesi bekleniyor. 1

İZMİR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 15 

MANİSA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 10 

UŞAK Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 12

  • AKDENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bullutlu 19

ANTALYA Parçalı bulutlu 18 

BURDUR Parçalı bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 

MERSİN Parçalı bulutlu 17 

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 2

KIRIKKALE Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 

KONYA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 

  • BATI KARADENİ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 10

DÜZCE Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 10

KASTAMONU Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli 8

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 11

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ARTVIN Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 7

ORDU Parçalı bulutlu 14

SAMSUN Parçalı bulutlu 13

TRABZON Parçalı bulutlu 12

  • DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BİNGOL Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor.7

ERZURUM Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor.-10

MALATYA Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 8

VAN Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor.1

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATMAN Az bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli 5

DİYARBAKIR Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 9

GAZİANTEP Az bulutlu 14 

ŞANLIURFA Az bulutlu 14

DENİZLERDE HAVA Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; batı ve güneybatıdan, öğleden sonra kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de; batı ve güneybatı, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, siste zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi, siste zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, öğle saatlerinden sonra 3 ila 5, Güney Ege'de; doğu ve kuzeydoğudan, güneyi öğle saatlerine kadar güneydoğudan 2 ila 4, öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m. Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve yer yer sisli, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, siste zayıf.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0