Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener'den İlk Açıklama: 'Büyük Bir Zevkle Kılıçdaroğlu'nu Yuhallatı'

Meral Akşener'den İlk Açıklama: 'Büyük Bir Zevkle Kılıçdaroğlu'nu Yuhallatı'

Millet İttifakı liderlerinden Meral Akşener İYİ Parti Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirdi. Akşener, resmi olmayan verilere göre 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, ''Büyük bir zevkle Kılıçdaroğlu'nu yuhallatı. Yeni seçilen bir cumhurbaşkanına yakışmaz. İnşallah bu ayıplı davranış sondur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Milletimizin hiçbir mensubu seçim sonucu üzerinden bir umutsuzluğa kapılmasın'

'Milletimizin hiçbir mensubu seçim sonucu üzerinden bir umutsuzluğa kapılmasın'

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

''Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu bugün tamamladık. Sandıklarda görev yapan tüm müşahitlerimize, okul ve sandık görevlilerimize, avukatlarımıza, her yaştan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gençlere ve kadınlara ayrıca teşekkür ediyorum. 

Tüm provokasyonlara rağmen milletimiz büyük bir olgunluk içinde demokratik hakkını kullandı. Allah her bir vatandaşımızdan razı olsun. Ülkemizdeki seçim gündemi ülkeyi çok yordu. Birikmiş birçok sorunumuz var. Bunların başında da ekonomi geliyor. Artık bu sorunlara eğilme ve çözüm üretme zamanı geldi. Biz de milletimizin bize verdiği muhalefet görevini yürüteceğiz. 

Her şeyden önce şunu söylemek isterim ki, seçmen bizim için en halis ölçüttür. Millet iradesinin üstünde hiçbir irade yoktur. Bize düşen mesajı anlamak, anladıktan sonra da gereğini yapmaktır. Milletimizin hiçbir mensubu seçim sonucu üzerinden bir umutsuzluğa kapılmasın.''

Erdoğan'ı hedef alan Akşener, ''Büyük bir zevkle Kılıçdaroğlu'nu yuhallatı. Yeni seçilen bir cumhurbaşkanına yakışmaz. İnşallah bu ayıplı davranış sondur' dedi. 

İşte o açıklama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
61
34
13
12
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Kk'nin adaylığına da atıfta bulundu, bana öyle geldi belki de.. Şunu anlamak lazım mesele aday falan değil kimse kendini kandırmasın.

Ahmet kural

Mesele tamamen adaydir ,sunu kafaniza sokun artik.turk insanin cogunlugu ilkelere oy vermez,lidere oy verir.kendi ezikligini liderin basarisiyla tatmin ede... Devamını Gör

Bilmem ben

Ben demedim mi Kılıçdaroğlu kazanacağı hiçbir seçime girmez diye 😂🤣

Öteye Giden

Meral Akşener masayı terk ettiğinde desteklediğim için baya bir sövmüştüler bana . Ama görüyorum ki sonuna kadar haklıymışım