Görüş Bildir
Haberler
'Ağlaya Ağlaya Oy İstiyorsun'

'Ağlaya Ağlaya Oy İstiyorsun'

Ulaş
03.04.2014 - 20:19 Son Güncelleme: 04.04.2014 - 09:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mansur Yavaş'tan Önemli Açıklamalar

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNNTÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu '360 Derece' programına konuk oldu.

Payzın'ın sorularını cevaplayan Mansur Yavaş, önemli açıklamalarda bulundu:

Artık neye güveneceğiz? Henüz bir YSK aşamasına gelemedik. Her siyasi görüşten insan YSK'nın önüne geçip adalet bekliyor, bunun adına kışkırtma deniyor. Vatandaşın haklarını araması ne zamandan beri kışkırtma oldu?

Hakkımızı arayınca yenilmesini bilin çekilin kenara kabul edin. Bu nasıl demokrasi?

Burada önemli olan adalet anlayışı. İsterse bir oyla kazanayım. Sandığa giren oyun oraya yazılması önemli. İlk defa oy kullanan gençler var. Seçilse bile düşürürüz kimi düşürüyorsun? Ağlaya ağlaya oy istiyorsun.

Oradaki üyelerin hepsi Ankara'ya hizmet için geliyor. Kendi oyu da yetmez. Bu gibi siyasetin Ankara'dan gitmesi lazım. Beni halk seçecek, siz diyeceksiniz çekilin. Biz burada fazilet mücadelesi veriyoruz. Oy insanların namusudur. Olağanüstü şikayet hakkımızı kullanacağız.

Yedi gün içerisinde eğer bu seçime şaibe karışmışsa oyların yeniden sayılması gerekir. Birileri ağlayarak yalvarıyor. 35 bin oyla seçildiğini iddia ediyor. Bir gün önce yalvarıyordun?

Sayın Başbakan'a sesleniyorum, insanları ötekileştirmeyin. Seçim kazanmak her şey midir? Türkiye'nin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Miting alanına gidiyoruz. Türkiye'deki sağ sol kavramı artık eskisi gibi değil.

Toplumda ayrımcılığı ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yaparım. Mansur Yavaş'ın sırrı kullandığı dil. Şu anda Ankara seçiminden başka bir şey düşünmüyorum. CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağım yönünde bir şey yok.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0