Görüş Bildir
Haberler
Kırşehir'de Polis Otobüsü Devrildi: 3 Şehit

Kırşehir'de Polis Otobüsü Devrildi: 3 Şehit

adem kara
10.03.2014 - 08:48 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 10:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırşehir'de Polis Otobüsü Devrildi: 3 Şehit

Kayseri'den Ankara'ya giden çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 polis memuru şehit oldu, 22 polis memuru da yaralandı.

Kayseri 'den görev için Ankara'ya hareket eden Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 25 çevik kuvvet polisinin bulunduğu midibüs, saat 00.30 sıralarında Mucur İlçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemelere göre 3 polisin şehit olduğu kazada 22 poliste yaralandı. Yaralılar Kırşehir'de hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza haberi üzerine Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da Kırşehir'e hareket etti.Çevik Kuvvet polislerinin Ankara'dan da görev için uçakla Muş'a gidecekleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ

Kırşehir'de çevik kuvvet otobüsünün devrildiği kazada şehit olan bir polis memuru ile 22 yaralının kimlikleri tespit edildi. Kazada şehit olan polis memurlarının Abdullah Kılıç, Ömer Aktaş, Resul Erdal Aytemir olduğu belirlendi.

Kazada şehit olan polis memurları Abdullah Kılıç'ın Sivas, Resul Erdal Aytemir'in Kahramanmaraş Göksun, Ömer Aktaş'ın Samsun Çarşamba nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.

Cenazeler bugün Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgundan alınıp Kayseri'ye götürülecek.

Kazada yaralanan 22 polis memurunun isimleri ise şöyle

'Adem Esengül, Evren Kodal, Okan Güvenç, İsmet Kargın, Önder Sayar, Mustafa Uz, Behçet Yılmaz, Nuh Kaya, Mehmet Hanifi, Osman Kanlı, Şahin Çeliktaş, Doğan Durmaz, Yıldırım Kafadar, Fatih Taylan, Turan Gür, Enes Kader, Ömer Elalmaz, Ersin Demir, Resul Erdal Aytemir, Taner Durmaz, Gökhan Emre Örül, Hüseyin Yüksek.'

Öte yandan kazada yaralanan Gökhan Emre Örül ve sürücü Behçet Yılmaz'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/ek2kirsehir-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0