Görüş Bildir
Haberler
'Kılıçdaroğlu 4 Yılda 1 Kez Doğru Söyledi'

'Kılıçdaroğlu 4 Yılda 1 Kez Doğru Söyledi'

adem kara
01.03.2014 - 14:32 Son Güncelleme: 29.04.2022 - 17:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kılıçdaroğlu 4 Yılda 1 Kez Doğru Söyledi'

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Başbakan Erdoğan, '4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. 'Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz' diyor' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde helikopterle Kırklareli 'ne geldi. Erdoğan, Kırklareli 'nde vatandaşlara hitap ediyor. Konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu 'na yönelik sert eleştirilerde bulunan Erdoğan 'Buna 5 tane koyun teslim edilmez, kaybeder gelir. Bunlar iftira etmekle ayakta kalacaklarını sanırlar' dedi.

Kılıçdaroğlu 'nun 4 yılda 1 kez doğruyu söylediğini belirten Erdoğan 'CHP'nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. 'Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz' diyor. 4 yılda söylediği tek doğru cümle bu' şeklinde konuştu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

CHP kaset siyaseti yapar, esersizlik siyaseti yapar. MHP hakaret siyaseti yapar, BDP gerilim siyaseti yapar. Ama Ak Parti eser siyaseti yapar. Onlar iftiralarıyla biz eserlerimizle ayakta durmaya çalışırız. CHP 'nin anlayışında belediyeciliği bulamazsınız

'5 KOYUN TESLİM EDİLMEZ'

1994'te İstanbul 'da yolsuzluk vardı. İSKİ yolsuzluğunu duymuşsunuzdur. Şimdi CHP 'nin genel başkanı yolsuzluk kasetleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Sizin geçmişiniz kirli. EY Genel Müdür, biz senin SSK Genel Müdürlüğünü biliyoruz. Buna 5 tane koyun teslim edilmez, kaybeder gelir. Bunlar ifitra etmekle ayakta kalacaklarını sanırlar.

'AKLIMA ANACIĞIM GELİYOR'

İstanbul dünyanın sayılı temiz kentleri arasına girdi. Doğalgazı süratle yaygınlaştırdık. Doğalgaz deyince aklıma anacığım geliyor. Ah garip analar neler çekti neler.. Şimdi kombiye basıyoruz düğmeye bütün daire ısınıyor.Gazeteler maske dağıtıyordu hava kirliliğinden dolayı. Şimdi öyle bir şey yok.

'BU AKLI PENSİLVANYA MI VERDİ'

Bir internet yasası. Resmi Gazete'de yayınlanmadan bir aysal düzenleme bununla ilgili Anayasa Mahkemesi 'ne müracaat edilemez. Bu CHP 'de aklı evveller de var kalkmışlar kim verdiyse bu aklı, yine Pensilvanya'dan mı geldi bilemiyorum kalktılar resmi yasa yayınlanmadan AYM'ye başvurdular, AYM reddetti.

HSYK 'da da buna benzer yola başvurdular. Bu kez de verdikleri dilekçe eksik. AYM onu da iade etti. Bu işlerin yolu milletten geçer milletten. Bunların millete gidecek yüzü yok. Bunların işi AYM'ye gitmek. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın. İftira ile dedikodu ile montaj kasetlerle muhalefet çok açık şekilde Türkiye 'yi dünya gündeminden koparmaya çalışıyor.

'CHP GENEL MÜDÜRÜ 4 YILDA BİR KEZ DOĞRU SÖYLEDİ'

CHP 'nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. 'Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz' diyor. 4 yılda söylediği tek doğru cümle bu. İşte bu nedenle CHP Genel Müdürü Başbakan olamadı ve olamayacak.

'RAHŞAN AFFI OLMASA İÇERDEYDİN'

Hırsızlık, yolsuzluk, ayrımcılık, yasaklama bunlarda. Sen SSK Genel Müdürü iken yolsuzluğun içindeydin, seni Rahşan affıyla kurtardılar. Rahşan affı olmasa sen de içerdeydin. Bunların tarihi darbe, zulüm, yolsuzluk tarihidir.

'KENDİSİ KASETLE BAŞKAN OLDU'

CHP’nin eski genel başkanıyla ilgili çirkin bir kaset yayınladılar. O kasetle CHP’yi yeniden dizayn ettiler. Şimdiki genel başkan oldu. Meclis’te bu kaseti getirdiklerinde arkadaşlarıma hemen talimat verdim. Dedim ki ‘’TİB’e girin ve bu yayını kestirin.’’ Bizim ahlak anlayışımızda böyle bir şey olamaz. Bunlar yapar, Pensilvanya yapar mı? Yapar. Kendisi kasetle başkan oldu

'CHP, PENSİLVANYA’DAKİ ZAT TARAFINDAN İDARE EDİLİYOR '

Kasetle gelen kasetle gider. Kasetle siyaset yapanlar yarın işleri bitince aynen bir kasetle ortadan kaybolacaklar. CHP , Pensilvanya’daki o zat tarafından idare ediliyor. Ellerine kasetler gönderiliyor, montaj kasetler. 90 yıllık CHP , Pensilvanya’daki bri zat tarafından kukla gibi oynatılıyor.

'95’TE BU ZAT ‘CEBRAİL PARTİ KURSA DESTEKLEMEM’ DİYORDU'

95’te Savaş Ay bu Pensilvanya’daki zatla röportaj yapıyor o zaman Türkiye’de. O zat ‘Cebrail gelip Türkiye’de parti kursa onun partisini bile desteklemem’ diyor. Siyasetten uzakmış. Sonra da saygıdan uzak ifadeyi 40 dereden su getirerek tevil etmeye çalıştılar. Bunların TV’sinde peygamber efendimizle ilgili ahlaki olmayan inancımıza ters böyle bir yaklaşımı sergileyenler orada da aynı yaklaşımı yaptılar.

'AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA SANIRMIŞ'

Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor. Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı. Şimdi Ak Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler.

'BUNLARIN İNİNE GİRECEĞİZ'

Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız

Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var. Türkiye’nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler

Kaynak: http://www.haberler.com/erdogan-kilic...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0